Luxan Pursol Ultra 500 ml - voor 30 m²

Heeft u last van onkruiden in de border of tussen uw sierbestrating? Met Luxan Pursol kunt u deze onkruiden snel en effectief bestrijden. Het product werkt zeer snel, binnen enkele uren is het resultaat al zichtbaar!

Luxan Pursol Ultra 500 ml is een glysofaatvrij product. Het sluit daardoor prima aan bij een ecologisch verantwoorde wijze van onkruidbestrijding en tuinieren. De bodem kan na één dag alweer bewerkt worden.

Voordelen Luxan Pursol Ultra 500 ml

  • Snelle werking
  • Glysofaatvrij
  • Toepasbaar in border en op sierbestrating
  • Voldoende voor 30 m²

Toepassing Luxan Pursol Ultra 500 ml

Luxan Pursol Ultra 500 ml is toepasbaar in zowel de border als op de sierbestrating en werkt tegen:

  • Mos
  • Onkruid
  • Algen

 

Ongedierte, onkruiden, schimmels, groene aanslag en overlast door bijvoorbeeld een grote slakkenplaag in uw tuin. Allemaal problemen waar u liever niet mee geconfronteerd wordt. Ze zijn er echter wel en natuurlijk wilt u genieten van uw tuin en wilt u leven in een schone en hygiënische leefomgeving zonder dat de muizen door uw keukenkastjes rennen. Daarom zijn er de producten van Luxan, probleemoplossers voor gebruik in huis en in de tuin! De Luxan producten pakken het probleem bij de basis aan en verlossen u snel en effectief van de overlast. U heeft daarbij de zekerheid dat de producten beoordeeld zijn door een college van deskundigen en dat de producten voldoen aan de zware normen die daarvoor gelden. Dat blijkt uit het speciale toelatingsnummer voor Nederland wat op de Luxan verpakkingen vermeldt staat. Luxan biedt u dan ook een pakket verantwoorde probleemoplossers die bewezen effectief zijn en die volgens de geldende milieurichtlijnen toegestaan zijn voor gebruik door de consument.