Filteren
Sorteren op
Verfijn uw selectie
Prijs
Hoogte
Productgroep
Type haagplant
Merk

Kant-en-klaar hagen

Kant-en-klaar hagen zijn makkelijk te plaatsen in uw tuin. Ze zijn een ware lust voor het oog en bovendien oersterk. Een kant-en-klaar haag van Gras en Groen biedt direct na aanplant de gewenste privacy!

64 producten
|

Kant-en-klaar hagen

Kant-en-klaar hagen van Mobilane en QuickHedge kunt u het hele jaar rond aanplanten. Deze prachtige, oersterke hagen zijn in diverse maten te bestellen en worden naar wens met de juiste bevestigingsmaterialen bij u thuis geleverd.

Voordelen kant-en-klaar hagen

 • Ze zorgen direct na aanplant voor privacy!
 • Hoge duurzaamheid en kwaliteit
 • Zeer gemakkelijk en het hele jaar rond aan te planten
 • Eenvoudige verzorging

Kant-en-klaar haag kopen

Gras en Groen verkoopt en levert een zeer compleet kant-en-klare hagen assortiment. Kant-en-klare hagen zijn ideaal voor tuinbezitters die direct na aanplant privacy willen. Kwekers hebben het dicht laten groeien van de haagelementen namelijk al voor u verzorgd. 

Qua variaties hebben we kant-en-klaar hagen van diverse plantensoorten afkomstig van gerenommeerde kwekerijen zoals Mobilane en Quickhedge. Denk daarbij aan traditionele haagplanten die als elementen per strekkende meter worden verkocht. Zoals de kant-en-klaar haag Carpinus betules, een mooie plant die het gehele jaar als dichtbegroeide haag fungeert.

Kant-en-klaar hederahaag

Erg populair is de kant-en-klaar hedera haag. Hedera of beter bekend als klimop kennen we natuurlijk als een snel groeiende klimplant. Deze eigenschap komt uitstekend van pas bij het laten begroeien van een hekwerk. Bij de kweker wordt de hedera langs een hekwerk omhoog begeleid totdat het zich heeft ontwikkeld tot een kant en klare hedera haag.

De sterkste hedera-soort is de kant-en-klaar haag hedera woerner. Deze  hedera haag is donkergroen van kleur en uitermate vorstbestendig. Maar kijk ook eens naar de andere variaties zoals de Hedera Glacier, Hedera Goldchild, Hedera Green Ripple en de Hedera Hibernica.

Mobilane kant-en-klaar hagen

Mobilane is een onderdeel van boomkweker en familiebedrijf Darthuizergroep. Op diverse locaties worden kant-en-klare groeisystemen ontwikkeld zoals kant-en-klare hedera hagen. Daarnaast zijn er nog een viertal Mobilane kant-en-klaar hagen die enorm populair zijn:

Kant en klare heg van Quickhedge

In het Brabantse Boekel zit Quickhedge gevestigd. Als eerste kwekerij begon men daar met het opkweken van een kant en klare heg. Honderden strekkende meters haag worden daar opgekweekt in rijen. Grotendeels zijn dit de traditionele haagplanten, maar er wordt ook volop geëxperimenteerd met planten die minder gebruikelijk zijn. 

Populaire Quickhedge hagen zijn:

Kant-en-klaar haag aanplanten

Het aanplanten van kant-en-klaar hagen is een leuke klus voor de DHZ-er. U krijgt de hagen compleet volgroeid geleverd, inclusief een biologisch afbreekbare bak waarin de hagen geplant zijn.

U kunt de kant en klaar heg inclusief bak in de grond planten. Wanneer u een Mobilane haag bestelt, monteert u er vervolgens een paal langs en gebruikt u daarnaast de bij te bestellen beugels. Zo creëert u in een handomdraai een fraaie en duurzame haag.

Lees hoe u zelf de kant-en-klaar haag aanplant

Kant-en-klaar haag met hardhouten palen 

Aantal hardhouten palen:

 • Aantal kant en klare hagen plus 1

Aantal bevestigingsbeugels gegalvaniseerd:

 • Twee eindbeugels per begin- en eindpaal. Voor haag elementen van 200 cm en hoger zijn dit er 3 per paal.
 • Vier bevestigingsbeugels per kant en klaar haag, ook hier worden dit er 6 indien de haagelementen 200 cm of hoger zijn.
 • Gebruik één moer voor elke bevestigingsbeugel.

Kant-en-klaar haag met ijzeren palen 

Aantal ijzeren palen:

 • Palen = aantal kant en klare hagen plus 1

Aantal bevestigingsbeugels groen gecoat:

 • Twee eindbeugels per begin en eindpaal. Indien de elementen 200 cm of hoger zijn dan zijn dit er drie.
 • Twee bevestigingsbeugels per tussenpaal ook dit worden er drie indien de hagen 200 cm of hoger zijn.

Kant-en-klaar haag bestellen

Kant-en-klaar hagen die voorradig zijn kunnen snel geleverd worden. U kunt de kant-en-klaar haag binnen 2-3 werkdagen al aanplanten in uw tuin. Nadat wij uw bestelling voor een kant-en-klaar haag hebben ontvangen wordt de levering in gang gezet. De kant-en-klaar haag wordt middels pallettransport bij u thuis geleverd.

Bezorging Mobilane kant-en-klaar hagen

 • Voor 10:00 uur besteld, binnen drie werkdagen bezorgd
 • Pallet transport NL € 69,95 en BE € 89,95
 • Gratis bezorging vanaf € 1450,-

Bezorging Quickhedge hagen

 • Voor 10:00 uur besteld, binnen drie werkdagen bezorgd
 • Pallet transport NL € 69,95 en BE € 89,95