BSI Mollen weg zakjes

BSI Mollen weg zakjes

Mollen zijn vrijwel blind maar hebben daarentegen een uitstekend reukvermogen. De BSI Mollen weg in water oplosbare zakjes verdrijven mollen door daarop in te spelen. De zakjes bevatten een sterk geurend poeder op basis van look-soorten zoals knoflook. Gebruik voor elke m² één zakje en stop deze in de grond. De verpakking bevat 50 zakjes die 3-4 maanden werkzaam zijn.

Gebruik voor elke 2 m² gazonoppervlak één geurzakje.

Voordelen BSI Mollen weg zakjes

 • Diervriendelijke oplossing
 • Ecologisch verantwoord product
 • Voorkomt en verjaagd mollen
 • Voldoende voor 100 m²
€ 13,95
Inclusief BTW

 • Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, volgende dag in huis! * Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, volgende dag in huis! *
 • Gratis verzending vanaf € 75,- * Gratis verzending vanaf € 75,- *
 • Fysieke winkel in 's-Hertogenbosch! Fysieke winkel in 's-Hertogenbosch!
 • GRATIS advies van gazonkenners. GRATIS advies van gazonkenners.

BSI Mollen weg geurzakjes - Voor gazonoppervlak van 100m²

Mollen zijn vrijwel blind maar hebben daarentegen een uitstekend reukvermogen. De BSI Mollen weg geurzakjes verdrijven mollen door daarop in te spelen. De zakjes bevatten een sterk geurende olie op basis van look-soorten zoals knoflook.

Gebruiksaanwijzing BSI Mollen weg geurzakjes

Gebruik voor het verjagen van mollen uit het gazon voor elke twee m² één zakje en stop deze 5 cm diep in de grond. Werk vanuit het midden naar de buitenzijde van het gazon.

Preventief kunnen de geurzakjes langs de buitenrand van het gazon in de grond gestopt worden. Maak daarvoor een strook van 3 meter breed aan de buitenzijde en stop ook hier elke twee m² één zakje 5 centimeter in de grond.

De verpakking bevat 50 geurzakjes die 3-4 maanden werkzaam zijn.

Mollen

Mollen zijn zeer bedreven gravers en zijn in waterrijke omgeving vaak talrijk. De beestjes graven gangen in de grond onder uw gazon, en dit wordt dan hun jachtgebied. Insecten die zich in de grond voortbewegen en in een gang terecht komen, vallen zeer waarschijnlijk ten prooi aan de mol. Dit beestje doorloopt namelijk meerdere keren per dag de gangen om ze te onderhouden en te controleren op nieuw voedsel. Bij het vormen van gangen werkt de mol de grond van onder uw gazon via een gang naar boven. Deze grond vormt een molshoop op uw gazon.

In tegenstelling tot wat het aantal molshopen vaak doet vermoeden leven mollen solitair. Een mol leeft afgezien van de paartijd alleen in zijn territorium. Wanneer een mol wordt gevangen zal een andere mol zijn territorium dan ook vaak overnemen.

5 Items

Databestand

USP 1
Ecologisch verantwoord product
USP 2
Voldoende voor 100 m²

Anderen kochten ook:

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf jouw review

BSI Mollen stop incl. adapter en snoer

BSI Mollen stop incl adapter en snoer

Professionele mollenverjager die werkt op netstroom. Middels de bijgeleverde adapter kan de mollenverjager van stroom worden voorzien. Met tussenpozen brengt de BSI Mollenstop hoge pieptonen voort. Mollen, die erg gevoelig zijn voor trillingen en geluid, worden middels de signalen verdreven uit het gazon.

In normale grond werkt de BSI Mollen stop in een oppervlak van 1200m².

Voordelen BSI Mollen stop mollenverjager

 • Krachtige mollenverjager voor 1200 m²
 • Wisselende frequenties en toonhoogtes 
 • Geschikt voor 1200 m² gazon
 • Incl. adapter en 20 meter stroomdraad 

Schrijf jouw review