BSI Mollen-weg 50 geur zakjes

Mollen zijn vrijwel blind maar hebben daarentegen een uitstekend reukvermogen. De BSI Mollen weg in water oplosbare zakjes verdrijven mollen door daarop in te spelen. De zakjes bevatten een sterk geurend poeder op basis van look-soorten zoals knoflook. Gebruik voor elke m² één zakje en stop deze in de grond. De verpakking bevat 50 zakjes die 3-4 maanden werkzaam zijn.

Gebruik voor elke 2 m² gazonoppervlak één geurzakje.

Voordelen BSI Mollen weg zakjes

  • Diervriendelijke oplossing
  • Ecologisch verantwoord product
  • Voorkomt en verjaagd mollen
  • Voldoende voor 100 m²

Gebruiksaanwijzing BSI Mollen weg geurzakjes

Gebruik voor het verjagen van mollen uit het gazon voor elke twee m² één zakje en stop deze 5 cm diep in de grond. Werk vanuit het midden naar de buitenzijde van het gazon.

Preventief kunnen de geurzakjes langs de buitenrand van het gazon in de grond gestopt worden. Maak daarvoor een strook van 3 meter breed aan de buitenzijde en stop ook hier elke twee m² één zakje 5 centimeter in de grond.

De verpakking bevat 50 geurzakjes die 3-4 maanden werkzaam zijn.

Mollen

Mollen zijn zeer bedreven gravers en zijn in waterrijke omgeving vaak talrijk. De beestjes graven gangen in de grond onder uw gazon, en dit wordt dan hun jachtgebied. Insecten die zich in de grond voortbewegen en in een gang terecht komen, vallen zeer waarschijnlijk ten prooi aan de mol. Dit beestje doorloopt namelijk meerdere keren per dag de gangen om ze te onderhouden en te controleren op nieuw voedsel. Bij het vormen van gangen werkt de mol de grond van onder uw gazon via een gang naar boven. Deze grond vormt een molshoop op uw gazon.

In tegenstelling tot wat het aantal molshopen vaak doet vermoeden leven mollen solitair. Een mol leeft afgezien van de paartijd alleen in zijn territorium. Wanneer een mol wordt gevangen zal een andere mol zijn territorium dan ook vaak overnemen.

Bestel- en bezorginformatie Gras en Groen

Gras en Groen heeft ervoor gekozen om de pakketten te verzenden via Post NL pakketservice. Dit is een betrouwbare partner gebleken. Mocht uw bestelling door de toenemende druk op de pakketdiensten vertraging oplopen dan vragen wij hiervoor uw begrip.

Bezorginformatie

Producten worden verzonden via de Post NL pakketservice met een Track & Trace code. U ontvangt hiervan bericht via de mail zodra uw bestelling is aangemaakt. Op de bestelling zijn de volgende regels van toepassing:

  • Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, volgende werkdag in huis
  • Post NL pakketpost met Track&Trace
  • Gratis verzending vanaf € 75,-