BSI Mollen vrij strooigranulaat

BSI Mollen vrij strooigranulaat

Mollen zijn vrijwel blind maar hebben daarentegen een uitstekend reukvermogen. Het BSI Mollen vrij strooigranulaat verdrijven mollen door daarop in te spelen. Het strooigranulaat bestaat uit sterk geurende korrels op basis van look-soorten zoals knoflook. Maak elke m² met een schep een smalle, verticale opening in het gazon. Strooi in elke opening één maatdop en trap de opening weer voorzichtig dicht. De verpakking bevat 600 gram en is voldoende voor 100m². BSI Mollen vrij strooigranulaat is 3-4 maanden werkzaam.

Voordelen BSI Molenvrij strooigranulaat

 • Diervriendelijke oplossing
 • Voorkomt en verjaagd mollen
 • Voldoende voor 100 m²
 • In handige strooiflacon
€ 14,95
Inclusief BTW

 • Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, volgende dag in huis! * Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, volgende dag in huis! *
 • Gratis verzending vanaf € 75,- * Gratis verzending vanaf € 75,- *
 • Fysieke winkel in 's-Hertogenbosch! Fysieke winkel in 's-Hertogenbosch!
 • GRATIS advies van gazonkenners. GRATIS advies van gazonkenners.

BSI Mollen vrij strooigranulaat - 600 gram voor gazonoppervlak van 100m²

Mollen zijn vrijwel blind maar hebben daarentegen een uitstekend reukvermogen. Het BSI Mollen vrij strooigranulaat verdrijven mollen door daarop in te spelen. Het strooigranulaat bestaat uit sterk geurende korrels op basis van look-soorten zoals knoflook.

Gebruiksaanwijzing

Maak elke m² met een schep een smalle, verticale opening in het gazon. Strooi in elke opening één maatdop en trap de opening weer voorzichtig dicht. De verpakking bevat 600 gram en is voldoende voor 100m². BSI Mollen vrij strooigranulaat is 3-4 maanden werkzaam.

Preventief kan het strooigranulaat langs de buitenrand van het gazon in de grond gestopt worden. Maak daarvoor een strook van 3 meter breed aan de buitenzijde en stop ook hier elke m² één maatdop in een verticale opening in de grond.

BSI Mollen vrij strooigranulaat bevat 600 gram strooigranulaat dat 3-4 maanden werkzaam is.

Mollen

Mollen zijn zeer bedreven gravers en zijn in waterrijke omgeving vaak talrijk. De beestjes graven gangen in de grond onder uw gazon, en dit wordt dan hun jachtgebied. Insecten die zich in de grond voortbewegen en in een gang terecht komen, vallen zeer waarschijnlijk ten prooi aan de mol. Dit beestje doorloopt namelijk meerdere keren per dag de gangen om ze te onderhouden en te controleren op nieuw voedsel. Bij het vormen van gangen werkt de mol de grond van onder uw gazon via een gang naar boven. Deze grond vormt een molshoop op uw gazon. In tegenstelling tot wat het aantal molshopen vaak doet vermoeden leven mollen solitair. Een mol leeft afgezien van de paartijd alleen in zijn territorium. Wanneer een mol wordt gevangen zal een andere mol zijn territorium dan ook vaak overnemen.

10 Items

Databestand

USP 1
Ecologisch verantwoord
USP 2
Voor 100 m² gazonoppervlak

Anderen kochten ook:

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf jouw review

BSI Mollen weg zakjes

BSI Mollen weg zakjes

Mollen zijn vrijwel blind maar hebben daarentegen een uitstekend reukvermogen. De BSI Mollen weg in water oplosbare zakjes verdrijven mollen door daarop in te spelen. De zakjes bevatten een sterk geurend poeder op basis van look-soorten zoals knoflook. Gebruik voor elke m² één zakje en stop deze in de grond. De verpakking bevat 50 zakjes die 3-4 maanden werkzaam zijn.

Gebruik voor elke 2 m² gazonoppervlak één geurzakje.

Voordelen BSI Mollen weg zakjes

 • Diervriendelijke oplossing
 • Ecologisch verantwoord product
 • Voorkomt en verjaagd mollen
 • Voldoende voor 100 m²

Schrijf jouw review