Plantenbak cortenstaal Carrez met wielen 90 x 50 x 60 cm

De Carrez rechthoekig 90 x 50 x 60 cm met wielen is een fraaie plantenbak van cortenstaal. De cortenstalen plantenbak van Adezz is makkelijk te verplaatsen en zorgt zo voor flexibiliteit. Ideaal voor het vormen van een scheiding op een terras. De Andes plantenbak 90x50x60 cm op wielen is gemaakt van cortenstaal en zorgt voor een warme en natuurlijke uitstraling dankzij de roestbruine kleur.

Zet er een kleine boom, struik of vaste planten in en dan is deze plantenbak cortenstaal een stijlvolle aanwinst in uw tuin!

Voordelen cortenstalen plantenbak Adezz CAWL22.3

 • Zeer sterk en slijtvast
 • Weervast en duurzaam materiaal
 • Warme en natuurlijke uitstraling
 • Makkelijk te verplaatsen
 • Onderhoudsarm met 5 jaar garantie

Specificaties

 
Materiaal dikte Standaard 2 mm
Afmetingen L xB x H 90 x 50 x 60 cm
Materiaal Cortenstaal
Gewicht 40 kg
Afwerking bovenzijde Omgezet 5 x 2,5 cm
Afwerking onderzijde dicht
Garantie 5 jaar

Adezz Carrez plantenbak met wielen 90 x 50 x 60 cm

Adezz heeft een ruime keuze aan verschillende modellen en formaten plantenbakken van cortenstaal. De cortenstaal bloembak in rechthoekige vorm heeft 4 wieltjes aan de onderzijde van de bloembak. De aardse roestbruine kleur zorgt voor een warme sfeer en wat dacht u ervan om deze te combineren met andere formaten bloembakken van Adezz? Deze duurzame plantenbak kan tegen alle weersomstandigheden en zorgt voor jaren plezier in de tuin!

Gebruiksaanwijzing cortenstaal plantenbak 90 x 50 x 60 cm

 • De plantenbak met wielen kan direct in de tuin worden geplaatst.
 • Vul de plantenbak met substraat of teelaarde en plaats indien nodig beluchting bij de wortels van bomen en heesters.
 • Zorg voor een goede afwatering, er mag geen overtollig water in de cortenstaal plantenbak blijven staan want dan kan het materiaal op een gegeven moment gaan doorroesten.
 • Gebruik in geen geval hydrokorrels/kleikorrels, want deze houden vocht vast.

Wilt u nog meer warme sfeer creëren in uw tuin? Kijk dan ook eens bij het brede assortiment aan cortenstaal tuinhaarden en vuurschalen van Adezz.

Over Adezz

Adezz is producent van hoogwaardige tuinproducten die een meerwaarde vormen in het tuinontwerp en de beleving van uw tuin. Een groot deel van het assortiment bestaat uit producten van cortenstaal, maar evengoed kunnen producten van polyester of aluminium gevormd worden. Adezz levert kwalitatief hoogwaardige producten op het gebied van plantenbakken, waterelementen, haarden en kantopsluitingen.

Bestel- en bezorginformatie Adezz

De producten van Adezz worden via pallet transport bij u aangeboden. Het is dan ook belangrijk dat u aanwezig bent om de bestelling in ontvangst te nemen. Na het plaatsen van een bestelling ontvangt u van ons een mail met daarin de leverdatum.

Bezorginformatie Adezz

Producten worden verzonden via pallet transport, hierop zijn de volgende regels van toepassing:

 • Voor 12:00 uur besteld, volgende werkdag bezorgd
 • Gratis thuisbezorgd in Nederland en België

Herroeping producten Adezz

In het geval dat u het herroepingsrecht wilt uitoefenen bent u zelf verantwoordelijk voor het retourneren van de goederen bij de producent. De klant dient het product met alle daarbij geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijs mogelijk - in de originele staat en verpakking te retourneren, conform de verstrekte redelijke en duidelijke instructies.