Rainblock regenwateropslag 165 liter - set 2 stuks

Regenwater opvangen en hergebruiken in de tuin? De Rainblock wateropslag 165 liter is een innovatief systeem waarmee je op een efficiënte en fraaie manier regenwater kunt opslaan in de tuin. Deze Rainblock module 165 liter bestaat uit een set van 2 stuks incl. aansluitrubber en een kraan. Bevestig de module tegen een bestaande muur, schutting of houten frame. Gebruik hiervoor meegeleverde materialen en selecteer de vulautomaat passend bij uw hemelwaterafvoer.

Rainblock speelt in op het veranderende klimaat. Tropsiche regenbuien en lange warme en droge perioden wisselen elkaar steeds vaker af. Het vasthouden van regenwater is een duurzame oplossing om hier mee om te gaan en verlicht de druk op het riool.

De Rainblock waterschutting 165 liter set is een holle module die gemaakt is van gerecycled PE (kunststof). Dankzij de trendy zwarte kleur en compacte vorm heeft de Rainblock een dubbele functie. Naast een praktische regenton kan deze ook uitstekend dienst doen als schutting of tuinwand.

Voordelen Rainblock Waterschutting set 2 stuks

  • Gemaakt van gerecycled PE kunststof
  • A-label certificaat van NL Greenlabel
  • Grote wateropslag capaciteit van circa 165 liter per module
  • Modulair systeem dat weinig ruimte in beslag neemt
Materiaal Gerecycled PE (Polyethyleen)
Kleur Zwart
Afmetingen ( LxBxH) 90 x 25 x 90 cm (Tweemaal) 
Wateropslag capaciteit 165 liter
Gewicht 18 kg
Sempergreen - kweker in hart en nieren – is een organisatie die de kwaliteit van leven wil verbeteren door innovaties op het gebied van duurzaam bouwen en groen in de stad. Wereldwijd leveren zij kwaliteitsproducten voor groene daken, groene gevels en kant-en-klare bodembedekking. De ambitie als marktleider is om samen met onze klanten de wereld een stukje groener te maken.