SowEazy Graszaad Herstelvellen 10 stuks

Gras bijzaaien was nog nooit zo gemakkelijk! Met de SowEazy Graszaad Herstelvellen zaait u 10 kale plekken bij in een handomdraai. De leukste tuininnovatie van dit voorjaar!

In de biologisch afbreekbare mat zijn de graszaden gelijkmatig verspreid. Eenmaal uitgerold in de tuin neemt de rol vocht op wat het ontkiemen van het graszaad bevorderd en tevens het onkruid drukt. Nadat het graszaad volledig is ontkiemd wordt de biologisch afbreekbare mat omgezet in waardevolle voeding voor het gras. Binnen 4-6 weken heeft u met SowEazy Graszaad Herstelvellen een stralend gazon!

Voordelen SowEazy Graszaad Herstelvellen

  • Altijd een gelijkmatig verdeling van graszaad
  • Graszaad van topkwaliteit
  • Biologisch afbreekbare en vocht regulerende mat
  • Minder last van onkruid
  • Werkt eenvoudig en licht

Kale plekken herstellen met Sow Easy

  1. Verwijder dood gras, mos en onkruid en egaliseer het gazon
  2. Knip de mat op maat en leg dit op de kale plek met het graszaad naar boven
  3. Bedek de rol met 1 cm grond
  4. Besproei het gazon dagelijks totdat het graszaad is ontkiemd
  5. Start met maaien zodra het gras 10 cm lang is.

AZstyle

Met de natuur als voorbeeld ontwikkelt ECOstyle al meer dan 50 jaar ecologische producten voor tuin en dier. De natuurlijke kringloop vormt een inspiratiebron en het uitgangspunt bij de ontwikkeling van onze producten. ECOstyle is gespecialiseerd in de ontwikkeling en het vermarkten van ecologisch verantwoorde producten en concepten voor bodem, plant en dier voor particuliere en beroepsmatige toepassing. Hierbij staat zorg voor het milieu, innovatie, duurzaamheid en kennisoverdracht centraal.

Graszaad bewaren

Het graszaad is ongeopend 2 jaar houdbaar mits het op een donkere en koele plek wordt opgeslagen. Nadat de verpakking is geopend kun je het op een donkere en koele plek nog 1 jaar bewaren zonder dat de kiemkracht wordt aangetast.

Alle graszaden die je bij Gras en Groen kunt kopen zijn voorzien van het NAK keurmerk. Dit keurmerk staat garant voor de zuiverheid, maar geeft ook een garantie voor een kiemkracht en dus opkomst van 80% van het graszaad.

AZstyle is in 2021 als een nieuw merk in de markt gezet als onderdeel van ECOstyle. Doordat de graszaden geen ecologische teelt kennen was het niet langer ECOstyle als label te voeren. Bij AZstyle kunt u desondanks vertrouwen op dezelfde kwaliteit en waarden als dat u van ECOstyle gewent bent.