Tuinhaard Digna cortenstaal - 50 x 50 x 110 cm

Deze staande tuinhaard Digna is een cortenstalen buitenhaard van Forno met een strakke en tijdloze uitstraling dankzij de roestkleur. De cortenstalen buitenhaard is heerlijk om in de tuin te hebben, voor lekker lange avonden bij het haardvuurtje met vrienden of familie! Met het strakke en industriële design is deze tuinhaard een ware blikvanger in uw tuin.

Voordelen Tuinhaard Digna cortenstaal staand: 50 x 50 x 110 cm

 • Staand model dat u overal kan plaatsen
 • Zeer sterk, slijtvast en weervast
 • Strakke en tijdloze uitstraling
 • Dubbelwandig
 • Bescherming dankzij oxidelaag

 

Specificaties

 
Materiaal dikte Standaard 3 mm
Afmetingen L x B x H 50 x 50 x 110 cm
Materiaal Cortenstaal
Gewicht 83 kg
Garantie 5 jaar

Tuinhaard cortenstaal staand Digna 50 x 50 x 110 cm

Forno heeft een ruime keuze in modellen en formaten tuinhaarden van cortenstaal. Iedere cortenstaal buitenhaard is vorstbestendig en kan dus het hele jaar door buiten staan. De aardse roestbruine kleur zorgt voor een warme sfeer en door deze kleur past de cortenstaal buitenkachel overal bij. Met weinig onderhoud en een garantie van 5 jaar heeft u er jarenlang plezier van in uw tuin!

Gebruiksaanwijzing tuinhaard Digna 50 x 50 x 110 cm

 • Let erop dat u de tuinhaard direct na levering uitpakt, zodat het eventuele vocht tussen de verpakking en het product niet opgesloten is.
 • De accessoires zoals rookkanalen en regenkappen zijn eenvoudig te monteren door ze in elkaar te schuiven.
 • Start met aanmaakblokjes met kleine stukjes droog hout erop. Zo kan de kachel en het rookkanaal langzaam opwarmen. Zodra het goed brandt, het vuur langzaam vergroten (maximaal 1,5 kg droog hout tegelijk in de tuinhaard).
 • Na gebruik de as verwijderen en 1 x per jaar het rookkanaal reinigen.

Wilt u nog meer warme sfeer creëren in uw tuin? Kijk dan ook eens bij het brede assortiment aan cortenstaal bloembakken en vuurschalen van Forno.

Bestel- en bezorginformatie FORNO

De producten van Forno worden via pallet transport bij u aangeboden. Het is dan ook belangrijk dat u aanwezig bent om de bestelling in ontvangst te nemen. Na het plaatsen van een bestelling ontvangt u van ons een mail met daarin de leverdatum.

Bezorginformatie Forno

Producten worden verzonden via pallet transport, hierop zijn de volgende regels van toepassing:

 • Voor 12:00 uur besteld, volgende werkdag bezorgd
 • Gratis thuisbezorgd in Nederland en België

Herroeping producten Forno

In het geval dat u het herroepingsrecht wilt uitoefenen bent u zelf verantwoordelijk voor het retourneren van de goederen bij de producent. De klant dient het product met alle daarbij geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijs mogelijk - in de originele staat en verpakking te retourneren, conform de verstrekte redelijke en duidelijke instructies.