Wolf-Garten kooimaaier 35 cm TT350S

De Wolf-Garten TT350S kooimaaier is het meest gebruikte model van het gerenommeerde Duitse merk. Kooimaaiers staan bekend om het zeer fraaie maaibeeld dat ze geven. De Wolf-Garten TT350S heeft een systeem dat bestaat uit 5 messen. Het gras wordt daardoor gesneden waardoor de toppen nauwelijks beschadigen. Met de achterwals wordt het gazon vervolgens vlak aangedrukt waardoor de welbekende banen verschijnen zoals op een voetbalveld.

De kooimaaier 35 cm TT350S van Wolf Garten is een uiterst compact model. Deze geluidsarme handmaaier wordt met de hand aangedreven en maakt dus geen gebruik van benzine of elektriciteit. Milieuvriendelijker grasmaaier dan deze kooimaaier TT350S kan bijna niet!

De kooimaaier is in hoogte verstelbaar en is van goede kwaliteit staal. De Wolf-Garten TT350S kooimaaier heeft een maaibreedte van 35 cm en wordt aanbevolen voor gazons tot 150 m².

Voordelen Wolf Garten kooimaaier 35 cm

  • Softgrip handgreep voor een comfortabele bediening
  • In vier hoogtes verstelbaar
  • Messensysteem van 5 contact messen
  • Milieu en geluidsvriendelijk
  • 10 jaar garantie

Eigenschappen Wolf Garten kooimaaier 35 cm

Gazonoppervlak tot 150 m²
Werkbreedte 35 cm
Gewicht 7 kg

Wolf Garten Kooimaaier TT350S

Een milieuvriendelijke handkooimaaier die zorgt voor een nauwkeurige en gazon vriendelijke sneden. Met een maaibreedte van 35 cm bevelen we deze maaier aan voor een oppervlak tot 150 m². De softgrip handgreep zorgt voor een comfortabele bediening.

Wolf Garten

Dit Duitse merk staat bekend om de degelijkheid, hoge kwaliteitsnormen, passie en liefde voor tuingereedschappen. Tegelijkertijd onderscheidt het A-merk zich innovatieve productoplossingen.

Bestel- en bezorginformatie Gras en Groen

Gras en Groen heeft ervoor gekozen om de pakketten te verzenden via Post NL pakketservice. Dit is een betrouwbare partner gebleken. Mocht uw bestelling door de toenemende druk op de pakketdiensten vertraging oplopen dan vragen wij hiervoor uw begrip.

Bezorginformatie

Producten worden verzonden via de Post NL pakketservice met een Track & Trace code. U ontvangt hiervan bericht via de mail zodra uw bestelling is aangemaakt. Op de bestelling zijn de volgende regels van toepassing:

  • Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, volgende werkdag in huis
  • Post NL pakketpost met Track&Trace
  • Gratis verzending vanaf € 75,-