Wortelwerend folie van Sempergreen

Wanneer een dak geen wortelwerende dakbedekking heeft wordt een wortelwerend folie toegepast. Dit folie beschermt het dak dan tegen wortelgroei door de dakbedekking. Wortelwerende folie is geproduceerd uit LDPE, een duurzaam materiaal dat uitstekend bestand is tegen vocht en wortelgroei.

Voordelen wortelwerende folie

  • Het doek is wortelwerend
  • Het doek kan goed tegen vocht
  • Gemaakt van het duurzame materiaal LDPE

Gebruiksaanwijzing

Wortelwerend folie wordt direct op de dakbedekking geplaatst. De verdere opbouw van het groendak wordt dan op het folie geplaatst. Voor de veiligheid adviseren we om het folie met een overlap van 50 cm aan te brengen. Deze folie is alleen toepasbaar op een dakhelling van 0 tot 10°. De standaard dikte is 0,5 mm.

Let op: het wortelwerend folie maakt het dak niet waterdicht.

Lees meer over de aanleg van sedumdaken.

Bestel- en bezorginformatie Sempergreen

De sedum- en groendak producten van Sempergreen worden via pallet transport bij u aangeboden. Het is dan ook belangrijk dat u aanwezig bent om de bestelling in ontvangst te nemen. Na het plaatsen van een bestelling nemen wij conbtact met u op om de levering in te plannen. Nadat de datum is vastegelegd ontvangt u van ons een mail met daarin de leverdatum. Door de toenemende drukte op de transportsector bedraagd de levertijd momenteel drie tot vijf werkdagen.

Bezorginformatie Sempergreen

Producten worden verzonden via pallet transport, hierop zijn de volgende regels van toepassing:

  • Voor 10:00 uur besteld, binnen 3-5 werkdagen bezorgd
  • Pallet transport NL € 69,95 & BE € 89,95