Filter op

Mollen bestrijden? Hier vind je alles om mollen te bestrijden!

Mollenbestrijding

Heb jij last van mollen in jouw gazon? Hier vind je de beste producten om de mollen in jouw gazon te bestrijden.

Zo ben jij snel verlost van jouw mollenplaag!

Subcategorieën

 • BSI Solar mol mollenverjager

  Werkt op zonne-energie
  Voor 600 m² gazonoppervlak
  € 29,95

  BSI Solar mol mollenverjager - Voor gazonoppervlak van 600m²

  BSI solar mollenverjager werkt zoals de naam doet vermoeden op zonne energie en is daardoor milieuvriendelijk. Met tussenpozen brengt de BSI Solar Mollenverjager hoge pieptonen voort. Mollen, die erg gevoelig zijn voor trillingen en geluid, worden middels de signalen verdreven uit het gazon. In normale grond werkt de BSI Mollen stop in een straal van 10 tot 15 meter.

 • BSI Mollen stop mollenverjager

  Incl. 4 GRATIS d-batterijen
  Voor 1200 m² gazonoppervlak
  € 39,95

  BSI Mollen stop mollenverjager - Voor gazonoppervlak van 1200m²

  Professionele mollenverjager die werkt op batterijen. Middels de bijgeleverde batterijen kan de mollenverjager van stroom worden voorzien. Met tussenpozen brengt de BSI Mollenstop hoge pieptonen voort. Mollen, die erg gevoelig zijn voor trillingen en geluid, worden middels de signalen verdreven uit het gazon. In normale grond werkt de BSI Mollen stop in een oppervlak van 1200m².

  Incl. 4 d-batterijen!

 • Mollenverjager Solar

  Werkt op zonne-energie
  Voor 700 m² gazonoppervlak
  € 36,95

  Mollenverjager Solar - Voor gazonopervlak van 700m²

  Mollenverjager van het merk Nature die werkt op zonne energie. De mollenverjager produceert een geluid van 400 Hz dat mollen verdrijft uit jouw gazon. De mollenverjager werkt rondom in een straal van 15 meter. In vochtige grond is het bereik groter, in erg droge zandgronden kan het bereik iets kleiner zijn.

 • Mollenverjager batterij

  Incl. 4 GRATIS d-batterijen
  Voor 700 m² gazonoppervlak
  € 29,95

  Mollenverjager werkt op batterij - Voor gazonoppervlak van 700m²

  Mollenverjager van het merk Nature die werkt op batterijen. De mollenverjager produceert een geluid van 400 Hz. dat mollen verdrijft uit jouw gazon. De mollenverjager werkt rondom in een straal van 15 meter. In vochtige grond is het bereik groter, in erg droge zandgronden kan het bereik iets kleiner zijn. Dit product wordt geleverd exclusief de benodigde batterijen.

 • BSI Mollen vrij...

  Ecologisch verantwoord
  Voor 600 m² gazonoppervlak
  € 15,95

  BSI Mollen vrij strooigranulaat - 600 gram voor gazonoppervlak van 100m²

  Mollen zijn vrijwel blind maar hebben daarentegen een uitstekend reukvermogen. Het BSI Mollen vrij strooigranulaat verdrijven mollen door daarop in te spelen. Het strooigranulaat bestaat uit sterk geurende korrels op basis van look-soorten zoals knoflook. Maak elke m² met een schep een smalle, verticale opening in het gazon. Strooi in elke opening één maatdop en trap de opening weer voorzichtig dicht. De verpakking bevat 600 gram en is voldoende voor 100m². BSI Mollen vrij strooigranulaat is 3-4 maanden werkzaam.

 • BSI Mollen weg 2 klemmen

  2 stuks verpakking
  Incl. handige fotogids
  € 18,50

  BSI Mollen weg mollenklemmen - Verpakking bevat 2 stuks

  Het plaatsen van een mollenklem is nog nooit zo makkelijk geweest. De BSI Mollen weg mollenklemmen verpakking bevat 2 mollenklemmen met een zeer duidelijk handleiding. Aan de hand van afbeeldingen en tekst krijg je uitleg over hoe de mollenklem geplaatst moet worden.

  Mollen vangen binnen één á twee dagen!

 • BSI Mollen weg 1 klem

  Eenvoudig te plaatsen
  Verzinkte mollenklem
  € 7,50

  BSI Mollen weg mollenklem - Verpakking bevat 1 stuks

  Het plaatsen van een mollenklem is nog nooit zo makkelijk geweest. De BSI Mollen weg mollenklemmen verpakking bevat 1 mollenklem met een zeer duidelijk handleiding. Aan de hand van afbeeldingen en tekst krijg je uitleg over hoe de mollenklem geplaatst moet worden. Mollen vangen binnen één á twee dagen!

 • Mollenklem Yankee super

  Veilig spannen en plaatsen
  Vangst direct zichtbaar
  € 11,50

  Mollenklem Yankee super met beugels - 1 stuks

  Heb jij last van mollen in jouw gazon? De Yankee mollenklem verlost je snel van dit probleem. De beugels of handvaten zorgen ervoor dat de mollenklem zeer eenvoudig en veilig gespannen, geplaatst en verwijderd kan worden.

 • Mollenklem Talpex verzinkt

  Klassieke mollenklem
  Verzinkt model
  € 12,95

  Verzinkte mollenklem Talpex - Traditionele mollenklem - 1 stuks

  Heb jij last van mollen in jouw gazon? De verzinkte Talpex mollenklem verlost je snel van dit probleem. Mollen bestrijden met deze mollenklem is een koud kunstje. De stevige veren maken het plaatsen van de klem namelijk extra eenvoudig.

 • BSI Mollen stop incl....

  Incl. 20 meter stroomdraad
  Voor 1200 m² gazonoppervlak
  € 57,95

  BSI Mollen stop incl adapter en snoer - Voor gazonoppervlak van 1200m²

  Professionele mollenverjager die werkt op netstroom. Middels de bijgeleverde adapter kan de mollenverjager van stroom worden voorzien. Met tussenpozen brengt de BSI Mollenstop hoge pieptonen voort. Mollen, die erg gevoelig zijn voor trillingen en geluid, worden middels de signalen verdreven uit het gazon.

  In normale grond werkt de BSI Mollen stop in een oppervlak van 1200m².

 • BSI Mollen weg zakjes

  € 16,50

  BSI Mollen weg zakjes - Voor gazonoppervlak van 100m²

  Mollen zijn vrijwel blind maar hebben daarentegen een uitstekend reukvermogen. De BSI Mollen weg in water oplosbare zakjes verdrijven mollen door daarop in te spelen. De zakjes bevatten een sterk geurend poeder op basis van look-soorten zoals knoflook. Gebruik voor elke m² één zakje en stop deze in de grond. De verpakking bevat 50 zakjes die 3-4 maanden werkzaam zijn.

  Gebruik voor elke 2 m² gazonoppervlak één geurzakje.