Mollenverjager Solar

Mollenverjager van het merk Nature die werkt op zonne-energie. De mollenverjager produceert een geluid van 400 Hz dat mollen verdrijft uit jouw gazon. De mollenverjager werkt rondom in een straal van 15 meter. In vochtige grond is het bereik groter, in erg droge zandgronden kan het bereik iets kleiner zijn.

Voordelen mollenverjager Solar

  • Groot bereik tot 700 m²
  • Werkt op zonne-energie
  • Verjaagd en voorkomt mollen
  • Dier- en milieuvriendelijk

Gebruiksaanwijzing Mollenverjager Solar

In normale grond werkt de mollenverjager Solar in een straal van 10 tot 15 meter. Het geluid wordt met name geleid door het in de grond aanwezige vocht. In kleigrond, die van nature meer vocht bevat, draagt het geluid dan ook verder. In droge zandgronden kan het bereik kleiner zijn. Werkt op zonne energie, er zijn dus ook geen batterijen nodig.

Mollen zullen binnen slechts 1 á 2 weken uit het gazon zijn verdreven. Mocht dit niet het geval zijn dan kan het verplaatsen en een aanvullende mollenverjager het gewenste effect verzorgen.

Mollen

Mollen zijn zeer bedreven gravers en zijn in waterrijke omgeving vaak talrijk. De beestjes graven gangen in de grond onder uw gazon, en dit wordt dan hun jachtgebied. Insecten die zich in de grond voortbewegen en in een gang terecht komen, vallen zeer waarschijnlijk ten prooi aan de mol. Dit beestje doorloopt namelijk meerdere keren per dag de gangen om ze te onderhouden en te controleren op nieuw voedsel. Bij het vormen van gangen werkt de mol de grond van onder uw gazon via een gang naar boven. Deze grond vormt een molshoop op uw gazon. In tegenstelling tot wat het aantal molshopen vaak doet vermoeden leven mollen solitair. Een mol leeft afgezien van de paartijd alleen in zijn territorium. Wanneer een mol wordt gevangen zal een andere mol zijn territorium dan ook vaak overnemen.

Bestel- en bezorginformatie Gras en Groen

Gras en Groen heeft ervoor gekozen om de pakketten te verzenden via Post NL pakketservice. Dit is een betrouwbare partner gebleken. Mocht uw bestelling door de toenemende druk op de pakketdiensten vertraging oplopen dan vragen wij hiervoor uw begrip.

Bezorginformatie

Producten worden verzonden via de Post NL pakketservice met een Track & Trace code. U ontvangt hiervan bericht via de mail zodra uw bestelling is aangemaakt. Op de bestelling zijn de volgende regels van toepassing:

  • Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, volgende werkdag in huis
  • Post NL pakketpost met Track&Trace
  • Gratis verzending vanaf € 75,-