BSi Multistop Interior +

BSi Multistop Interior + combineert 2 technieken voor het verjagen en dus ook voorkomen van overlast door ongedierte. De Multistop Interior + verspreid ultrasoon geluid door een ruimte tot 150 m² groot. Daarnaast maakt het gebruik van elektromagnetisme en richt zich daarmee ook specifiek op ongedierte dat zich ophoudt in spouwmuren en onder de dakplaten.

Wilt u ongedierte en insecten verjagen met ultrasoon geluid en elektromagnetisme? De BSi Multistop Interior + werkt tegen al het denkbare ongedierte in huis. Deze ultrasone ongedierteverjagers van BSi werkt tegen muizen, maar ook tegen vliegende en kruipende insecten zoals mieren, spinnen, muggen en wespen. Eén BSi Multistop Interior + voldoende om een ruimte tot 150 m² vrij te houden van ongedierte. De hoge geluidstonen zijn onhoorbaar voor mensen en huisdieren en veroorzaken dus geen overlast.

Voordelen BSi Multistop Interior +

  • Dubbele werking dankzij twee technieken
  • Beschermd tegen spinnen, insecten, muizen en ratten
  • Hoge tonen zijn niet hoorbaar voor mens en huisdier
  • Beschermd een ruimte tot 150 m²
  • Werkt direct volgens plug and play principe
  • Veilig in gebruik

BSi Multistop Interior +

BSi staat bekend om de veilige en gebruiksvriendelijke producten voor het bestrijden van tal van problemen in en rond het huis. De BSi Multistop Interior + is hier een duidelijk voorbeeld van. Deze ongedierteverjager van BSi werkt tegen een groot aantal vormen van ongedierte:

- Muizen en ratten
- Mieren
- Spinnen
- Kruipende en vliegende insecten

Gebruiksaanwijzing BSi Multistop Interior +

Nadat de Mutistop Interior + uit de verpakking is gehaald is deze direct klaar voor gebruik. Plaats de BSi Multistop in een stopcontact bij voorkeur op een plaats waar de geluidsgolven niet worden geblokkeerd. Gebruik voor elke oppervlak van 150 m² één apparaat of meerdere voor uw volledige woning.

Vergroot het effect van de Multistop mini in uw woning door meerdere exemplaren met elkaar te combineren. Bekijk ook eens de andere varianten die naast geluid ook andere technieken combineren.

  • BSi Multistop Pro
BSI - De beste oplossing voor huis- en tuinproblemen. BSI is een belangrijke speler op het gebied van verzorgings- en bestrijdingsmiddelen in talrijke domeinen zoals: insecten- en ziektebestrijding, afweer dieren, bemesting, pet-care, vijver en zwembad.