BSi Multistop mini 3-pack

Wilt u ongedierte en insecten verjagen met ultrasoon geluid? De BSi Multistop mini 3-pack werkt tegen al het denkbare ongedierte in huis. Deze ultrasone ongedierteverjagers van BSi werkt tegen muizen, maar ook tegen vliegende en kruipende insecten zoals mieren, spinnen, muggen en wespen. Eén BSi Multistop mini is voldoende om een ruimte van 30 m² vrij te houden van ongedierte. De hoge geluidstonen zijn onhoorbaar voor mensen en huisdieren en veroorzaken dus geen overlast.

Voordelen BSi Multistop mini 3-pack

  • Prijsvoordeel dankzij 3-pack
  • Beschermd tegen spinnen, insecten, muizen en ratten
  • Hoge tonen zijn niet hoorbaar voor mens en huisdier
  • Elke Multistop heeft een bereik van 30 m²
  • Werkt direct volgens plug and play principe
  • Veilig in gebruik

BSi Multistop mini 3-pack

BSi staat bekend om de veilige en gebruiksvriendelijke producten voor het bestrijden van tal van problemen in en rond het huis. De BSi Multistop Mini is hier een duidelijk voorbeeld van. Deze ongedierteverjager van BSi werkt tegen een groot aantal vormen van ongedierte:

- Muizen en ratten
- Mieren
- Spinnen
- Kruipende en vliegende insecten

Gebruiksaanwijzing BSi Multistop mini 3-pack

Nadat de Mutistop mini uit de verpakking is gehaald is deze direct klaar voor gebruik. Plaats de BSi Multistop in een stopcontact bij voorkeur op een plaats waar de geluidsgolven niet worden geblokkeerd. Gebruik voor elke kamer van 30 m² één apparaat of meerdere in een grotere ruimte. Vergroot het effect van de Multistop mini in uw woning door meerdere exemplaren met elkaar te combineren. Bekijk ook eens de andere varianten die naast geluid ook andere technieken combineren.

  • BSi Multistop Interior +
  • BSi Multistop Pro
BSI - De beste oplossing voor huis- en tuinproblemen. BSI is een belangrijke speler op het gebied van verzorgings- en bestrijdingsmiddelen in talrijke domeinen zoals: insecten- en ziektebestrijding, afweer dieren, bemesting, pet-care, vijver en zwembad.