BSI verjaagt mieren

BSI verjaagt mieren is toe te passen met een gieter, vernevelaar of drukspuit. Dit middel is al na 1 minuut werkzaam en is dus bijzonder krachtig in de bestrijding van mieren rondom jouw woning.

Het mieren verjagende middel voorkomt tevens nestvorming in de tuin. BSI verjaagt mieren is dus krachtig en ecologisch en heeft een snelle werking. De verpakking met een inhoud van 1 liter is voldoende voor een oppervlak tot 160 m².

Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Gebruiksaanwijzing BSI verjaagt mieren

  1. Met de drukspuit: Voeg 300 ml toe aan 10 liter water in de drukspuit. Met één gevulde drukspuit a 10 liter kun je tot 50 m² oppervlak behandelen. Herhalen binnen enkele dagen zodra er wederom mieren, die in de tussenliggende periode uit het ei zijn gekomen, worden waargenomen.
  2. Los 150 ml op in een gieter met 10 liter water. Deze gieter is goed om een oppervlak van 15 m² te behandelen. Herhalen binnen enkele dagen zodra er wederom mieren, die in de tussenliggende periode uit het ei zijn gekomen, worden waargenomen.

Opmerkingen en waarschuwingen:

  • Verboden om toe te passen tegen beschermde miersoorten zoals de rode bosmier.
  • BSI verjaagt mieren bewaren in het donker.
  • Na contact met ogen goed spoelen en eventueel aanwezige lenzen verwijderen.

Bestel- en bezorginformatie Gras en Groen

Gras en Groen heeft ervoor gekozen om de pakketten te verzenden via Post NL pakketservice. Dit is een betrouwbare partner gebleken. Mocht uw bestelling door de toenemende druk op de pakketdiensten vertraging oplopen dan vragen wij hiervoor uw begrip.

Bezorginformatie

Producten worden verzonden via de Post NL pakketservice met een Track & Trace code. U ontvangt hiervan bericht via de mail zodra uw bestelling is aangemaakt. Op de bestelling zijn de volgende regels van toepassing:

  • Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, volgende werkdag in huis
  • Post NL pakketpost met Track&Trace
  • Gratis verzending vanaf € 75,-