ECOstyle Cat & Dog free 200

Effectief én natuurlijk katten en honden verjagen

ECOstyle Ultrasonic Pest Control biedt oplossingen om jouw huis en tuin te beschermen: effectief, hygiënisch en zonder het gebruik van gif. ECOstyle Cat & Dog free verjaagt katten en honden effectief uit de tuin. Het apparaat heeft een sensor die tot 12 meter afstand beweging waarneemt. Is er beweging, dan zendt het apparaat een ultrasoon geluid uit.

Voordelen van Cat & Dog free 200:

  • Ecologisch vriendelijke manier van verjagen zonder gif 
  • Hygiënisch, eenvoudig te gebruiken en effectief
  • Onschadelijk voor kinderen, vogels en vissen

ECOstyle Cat & Dog free is geschikt voor gebruik buitenshuis en bestrijkt een open oppervlak van 200 m².

Handleiding ECOstyle Cat & Dog free 200

Plaats het apparaat in de best mogelijke vrijstaande positie en in de richting van waar jij denkt dat de dieren verschijnen. Voor een optimaal effect moet Cat & Dog free af en toe worden verplaatst, wat een verrassingseffect oplevert voor de indringer. Plaats het apparaat nooit richting naastgelegen tuin, woning of ruimtes. Er kan een effect op andere dieren zijn. Als er andere huisdieren in de tuin zijn, raden wij jou aan voor gebruik dit apparaat eerst de reactie van deze dieren te testen. Andere elektrische apparatuur ondervindt geen hinder van het product.

Gebruiksaanwijzing ECOstyle Cat & Dog free 200

Gebruik de meegeleverde pen en plaats het apparaat in een vrijstaande positie in de richting van waar jij denkt dat de dieren verschijnen. Verplaats Cat & Dog free af en toe. Dit levert een verrassingseffect op voor de indringer. Plaats het apparaat nooit richting een naastgelegen tuin, woning of openbare ruimtes.

Batterij: 4 x 1,5V LR6 (niet meegeleverd).

De garantietermijn is 2 jaar.

Het apparaat is geschikt voor gebruik buitenshuis en bestrijkt een open oppervlak van 200 m2.

Bestel- en bezorginformatie Gras en Groen

Gras en Groen heeft ervoor gekozen om de pakketten te verzenden via Post NL pakketservice. Dit is een betrouwbare partner gebleken. Mocht uw bestelling door de toenemende druk op de pakketdiensten vertraging oplopen dan vragen wij hiervoor uw begrip.

Bezorginformatie

Producten worden verzonden via de Post NL pakketservice met een Track & Trace code. U ontvangt hiervan bericht via de mail zodra uw bestelling is aangemaakt. Op de bestelling zijn de volgende regels van toepassing:

  • Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, volgende werkdag in huis
  • Post NL pakketpost met Track&Trace
  • Gratis verzending vanaf € 75,-