ECOstyle Mosquito free 25

ECOstyle Mosquito free zendt een geluidspatroon uit dat een ondraaglijke omgeving creëert voor de bijtende vrouwelijke muggen, waardoor ze die ruimte vermijden. Het geluid van Mosquito free is vergelijkbaar met zwermende mannelijke muggen. De vrouwtjes trekken weg.

Voordelen van ECOstyle Mosquito free 25:

  • Ecologisch vriendelijke manier van verjagen zonder gif
  • Hygiënisch, eenvoudig te gebruiken en effectief
  • Onschadelijk voor kinderen, katten, honden, vogels en vissen

ECOstyle Mosquito free is geschikt voor gebruik binnenshuis en bestrijkt een open oppervlak van 25 m2.

Handleiding Mosquito free 25 

ECOstyle Ultrasonic Pest Control beschermt jouw huis en tuin tegen ongedierte, zoals bijvoorbeeld muggen in uw huis. Dat verjagen gebeurt met geluid en/of trilling. Effectief, hygiënisch en zonder het gebruik van gif. Ultrasonic Pest Control is een serie elektronische producten met een unieke geluidstechnologie die ongedierte verjaagt.

Gebruiksaanwijzing Mosquito free 25 

Plaats het product bij voorkeur in een stopcontact niet te laag bij de vloer. Het apparaat werkt direct, 24 uur per dag en is energiezuinig. Het geluid kan hoorbaar zijn voor het menselijk oor, maar is onschadelijk, ook voor kinderen, katten, honden, vogels en vissen. Andere elektrische apparatuur heeft geen last van de ultrasone muggenverjager.

De garantietermijn is 2 jaar. Het apparaat is geschikt voor gebruik binnenshuis en bestrijkt een open oppervlak van 25 m2.

Bestel- en bezorginformatie Gras en Groen

Gras en Groen heeft ervoor gekozen om de pakketten te verzenden via Post NL pakketservice. Dit is een betrouwbare partner gebleken. Mocht uw bestelling door de toenemende druk op de pakketdiensten vertraging oplopen dan vragen wij hiervoor uw begrip.

Bezorginformatie

Producten worden verzonden via de Post NL pakketservice met een Track & Trace code. U ontvangt hiervan bericht via de mail zodra uw bestelling is aangemaakt. Op de bestelling zijn de volgende regels van toepassing:

  • Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, volgende werkdag in huis
  • Post NL pakketpost met Track&Trace
  • Gratis verzending vanaf € 75,-