Ecopur Ferrimax 400 g - slakkenkorrels

Ecopur Ferrimax 44 gram ecologische slakkenkorrels zijn gemaakt op basis van ijzerfosfaat. De mini-korreltjes van de Ecopur Ferrimax zijn weers- en schimmelbestendig, waardoor ze langdurig werkzaam blijven. Deze ecologische slakkenkorrels werken uitstekend tegen naaktslakken in siertuinen, moestuinen en fruittuinen.

Voordelen van Ecopur Ferrimax 400 g:

  • 100% natuurlijk op basis van ijzerfosfaat
  • Weers- en schimmelbestendige mini-korreltjes
  • Langdurig aantrekkelijk en werkzaam
  • Tegen naaktslakken in siertuin, moestuin en fruit(tuin)
  • Geen zichtbare dode slakken

Ecopur Ferrimax 400 g - slakkenkorrels

Ecopur Ferrimax ecologische slakkenkorrels zijn gemaakt op basis van ijzerfosfaat. De mini-korreltjes van de Ecopur Ferrimax zijn weers- en schimmelbestendig, waardoor ze langdurig werkzaam blijven. Deze ecologische slakkenkorrels werken uitstekend tegen naaktslakken in siertuinen, moestuinen en fruittuinen.

Dosering Ecopur Ferrimax 400 g

Ecopur Ferrimax 40 g voor 8 m2

Gebruiksaanwijzing Ecopur Ferrimax 400 g

Bij voorkeur in de lente of vroege zomer gebruiken, Ecopur Ferrimax slakkenkorrels vooral toepassen bij licht vochtige omstandigheden (bijvoorbeeld na regenval of na begieten) en 's avonds wanneer de slakken actief op zoek zijn naar voedsel. Bij zware aantasting door slakken, de toepassing herhalen (max. 4 toepassingen per 12 maanden).Na het eten van de Ecopur Ferrimax slakkenkorrels stoppen de slakken met zich te voeden en sterven uiteindelijk.

Bestel- en bezorginformatie Gras en Groen

Gras en Groen heeft ervoor gekozen om de pakketten te verzenden via Post NL pakketservice. Dit is een betrouwbare partner gebleken. Mocht uw bestelling door de toenemende druk op de pakketdiensten vertraging oplopen dan vragen wij hiervoor uw begrip.

Bezorginformatie

Producten worden verzonden via de Post NL pakketservice met een Track & Trace code. U ontvangt hiervan bericht via de mail zodra uw bestelling is aangemaakt. Op de bestelling zijn de volgende regels van toepassing:

  • Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, volgende werkdag in huis
  • Post NL pakketpost met Track&Trace
  • Gratis verzending vanaf € 75,-