Gardena kruisstuk 13 mm

Heeft u meerdere rijen haagplanten in de tuin en wilt u water geven aan de voet van de plant? Met het kruisstuk van Gardena verbindt u eenvoudig meerdere druppelslangen bij elkaar. Op die manier kunt u het druppelsysteem perfect laten aansluiten bij de wijze waarop uw haag is aangeplant.

Voordelen van het Gardena Kruisstuk 13 mm

  • Water geven aan de voet van de plant
  • Micro-drip-systeem gaat verspilling van water tegen
  • Ideaal voor aftakking van aanvoerbuis

Gardena Micro-drip-systeem

Het Gardena Micro-drip-systeem is uitermate geschikt voor het geven van water aan een haag. De bewatering aan de voet van de haag is prettig voor de plant en helpt om verspilling van (drink-)water tegen te gaan.

  • Zelfreinigende druppelaar dankzij de labyrinth technologie
  • Wortels van haagplanten kunnen de druppelslang niet binnendringen
GARDENA, gevestigd in Ulm (Duitsland), is het voorkeursmerk op het gebied van tuinverzorging van miljoenen huis- en tuinbezitters wereldwijd. Dat komt doordat GARDENA een compleet assortiment aanbiedt van alle benodigdheden – of het nu gaat om besproeiingssystemen, pompen, tuinvijvers, gazononderhoud, verzorging van bomen en struiken, tuingereedschap of bodembewerking. Tegenwoordig is GARDENA het grootste merk voor hoogwaardig tuingereedschap in Europa, met vestigingen in meer dan 80 landen overal ter wereld. Emoties spelen een belangrijke rol bij het aanspreken van mensen die hun tuin beschouwen als een 'levende ruimte dicht bij de natuur' en een plek voor welzijn, recreatie en plezier.