Kachelpijp cortenstaal bocht 45° Ø154 mm

Wilt u een bocht maken van 45 graden in uw kachelpijp van cortenstaal? De kachelpijp BAC5.3.150 van Adezz sluit naadloos aan bij uw tuinhaard en maakt het mogelijk een doorvoer te maken door de achterwand van uw overkapping. De cortenstalen bocht 45 ° voor uw kachelpijp plaatst u eenvoudig op de rookafvoer of kachelpijp van de cortenstalen tuinkachel Stig. Zo geniet u van een knisperend vuurtje in de tuin en zit u ook nog eens uit de rook.

Deze kachelpijp van cortenstaal heeft een doorsnede van 154 mm en maakt een bocht van 45 graden. De cortenstalen bocht 45 graden Ø154 mm kan gekoppeld worden aan andere tuinhaard accessoires om uw tuinkachel perfect te installeren. Plaats u de cortenstalen tuinhaard en kachelpijp onder een afdak? Laat dan eerst de roestlaag ontstaan in de buitenlucht.

Kenmerken kachelpijp cortenstaal bocht 45° Ø154 mm

Materiaal Cortenstaal
Lengte 100 cm
Dikte 2 mm
Doorsnede 154 mm
Gewicht 2 kg
Geschikt voor Tuinhaard Stig
Garantie 5 jaar

Bestel- en bezorginformatie Adezz

De producten van Adezz worden via pallet transport bij u aangeboden. Het is dan ook belangrijk dat u aanwezig bent om de bestelling in ontvangst te nemen. Na het plaatsen van een bestelling ontvangt u van ons een mail met daarin de leverdatum.

Bezorginformatie Adezz

Producten worden verzonden via pallet transport, hierop zijn de volgende regels van toepassing:

  • Voor 12:00 uur besteld, volgende werkdag bezorgd
  • Levering in Nederland is altijd gratis verzending
  • Levering in België is altijd € 39,95