Kant-en-klaar Haagbeuk - 155 cm

157,95
Voorzien van gaashekwerk
Hoogte: 155 cm
Snelgroeiende haagplant
 • Onze klanten geven ons 4.7 van 5 sterren
Thuiswinkel Waarborg • Gras en Groen Winkel
 • Onze klanten geven ons 4.7 van 5 sterren

Kant-en-klaar Haagbeuk 155 cm

De Carpinus betulus kant-en-klare haag is een haagelement van het merk Mobilane. Met de grootste zorg is er een kwalitatief hoogwaarde haagbeuk opgekweekt die al helemaal volgroeid is. Begeleid langs een gegalvaniseerd gaaselement zorgt de Carpinus Betulus niet alleen direct voor privacy, het helpt u ook om de tuin veilig te omheinen!

Wilt u na het aanleggen van uw tuin ook direct genieten van een groen omheinde tuin? Of wilt u op uw dakterras een beschut stukje privacy creëren? Dan is het kant-en-klare haagelement van Mobilane voor u de perfecte keuze. Dankzij het perfecte kweekproces heeft uw Mobilane kant-en-klaar haagbeuk element al direct de juiste snoeivorm.

Kenmerken van de Carpinus Betulus kant-en-klaar haag

 • Carpinus betulus is een bladverliezende haagbeuk
 • Afmetingen van de haag: 120 cm lang en 155 cm hoog
 • Gewicht: circa 75 kg
 • Gaaswerk: Gegalvaniseerd 4 mm dik en rasters van 10 x 25 cm
 • Kluit: De kluit is 120 cm lang, 20 cm breed en 20 cm diep.
 • 1 seizoen garantie op de haagbeuk
 • 10 jaar garantie op het hekwerk

 

Carpinus Betulus kant-en-klaar haag zelf aanplanten

Bent u een handige Doe-het-zelver of geniet u als het lukt om een project zelf tot een succes te maken? De Carpinus Betulus kant-en-klaar haag leent zich er uitstekend voor om deze klus zelf met beide handen aan te pakken. De haagbeuk van Mobilane zet u zelf in de onderstaande stappen. Een uitgebreidere handleiding vindt u op de pagina Mobilane aanplant instructies.

 1. Zet de erfgrens uit of bepaal de exacte lijn voor de kant-en-klaar haag
 2. Graaf een plantsleuf van 40 x 40 cm en spit de bodem los
 3. Span een rechte lijn over de plantsleuf
 4. Plaats elke 125 cm een schuttingpaal
 5. Bevestig de haagelementen met de meegeleverde beugels

Benodigdheden voor uw Mobilane Kant-en-klaar haag

Om de Carpinus betulus haag op een duurzame wijze te installeren in uw tuin heeft u de volgende producten nodig. Deze worden bij het bestellen van de haagelementen als aanbevolen producten getoond.

 • Hardhouten/ ijzeren palen
 • Bevestigings/ muurbeugels
 • Bodemverbetering
 • Meststoffen
 • Druppelslangen

Plantseizoen Mobilane haagbeuk

De kant-en-klare hagen van Mobilane kunnen het hele jaar rond worden aangeplant. Zo ook de Carpinus betulus. De haagbeuk is bij Mobilane opgekweekt op een wijze die vergelijkbaar is met planten uit het tuincentrum. De planten hebben dus een sterke kluit en zullen in alle omstandigheden en seizoenen succesvol aangroeien. Het enige wat u hoeft te doen is wat extra water en voeding geven!

Onderhoud Carpinus Betulus

Het Carpinus Betulus haagelement is dus met zorg opgekweekt. Dat merkt u aan de kluit maar ook aan de strakke vorm waarin deze wordt geleverd en aangeplant. U hoeft de plant dus niet in vorm te snoeien, u hoeft er alleen voor te zorgen dat de haag deze behoud. Met name in het eerste voorjaar en de zomer nadat de haag is aangeplant heeft deze extra water nodig. De kluit is dan slechts 20 cm hoog en is gevoelig voor uitdroging. Na het eerste jaar zal de haag dieper geworteld zijn en zichzelf dus beter kunnen redden. Denkt u bij het bestellen ook direct aan de meststoffen? Met de juiste voeding kan de plant pas echt een gezonde groei doormaken en ervoor zorgen dat uw tuin groen omgeven blijft!

Mobilane, kant-en-klaar hagen

Mobilane is onderdeel van familiebedrijf de 'Darthuizer Groep'. Dit bedrijf is voor oorsprong een plantenkweker en heeft zich inmiddels gespecialiseerd in innovatieve groeisystemen. Tot deze groeisystemen behoren groene dagen, groene wanden, groene gevels en dus ook de kant-en-klaar hagen. Sinds 2001 worden er door Mobilane kant-en-klaar hagen gekweekt. Inmiddels zijn er een 10-tal planten succesvol opgekweekt in een systeem dat tevens voorzien in een gaaswerk.

Mobilane ontwikkelt en levert innovatieve groensystemen zoals kant en klare hagen, groene daken, groene wanden en groene gevels. Met vestigingen in de Verenigd Koninkrijk, Duitsland, België en Zuid-Afrika en een uitgebreid dealer- en agentennetwerk, zijn de unieke kant en klaar groensystemen wereldwijd te vinden. Van Noord-Amerika tot Australië, in zowel kantoorgebouwen als in particuliere tuinen ervaren mensen de voordelen en het plezier van groen in hun directe omgeving. Mobilane is onderdeel van het toonaangevende familiebedrijf: ‘Darthuizer Groep’. De Darthuizer Groep is al ruim 80 jaar een begrip op het gebied van innovatie en kwaliteit in de groene omgeving. Voortbouwend op deze jarenlange groene ervaring ontstond Mobilane in 2001 als duurzame ontwikkelaar van gepatenteerde innovatieve groensystemen.