Gardena 2-weg waterverdeler

Gardena 2-weg waterverdeler

Wil je twee Gardena accessoires aansluiten op één waterkraan? Dat is mogelijk met de Gardena 2-weg waterverdeler. Op de verdeler kunnen twee GARDENA besproeiingscomputers of watertimers worden aangesloten. De GARDENA 2-weg-waterverdeler is geschikt voor 26,5 mm (G3/4)-waterkraan met en 33,3 mm (G 1)-draad en 21 mm (G 1/2)-waterkraan met 26,5 mm (G 3/4)-draad.

Voordelen Gardena 2-weg waterverdeler

  • Gebruik op twee punten tegelijkertijd water
  • Uitgangen los van elkaar te bedienen
  • Geschikt voor twee timers/ besproeiingscomputers
  • 5 jaar garantie
€ 24,99
Inclusief BTW

  • Voor 15:00 uur besteld de volgende dag in huis! Voor 15:00 uur besteld de volgende dag in huis!
  • Gratis verzending vanaf € 75,- * Gratis verzending vanaf € 75,- *
  • Fysieke winkel in 's-Hertogenbosch! Fysieke winkel in 's-Hertogenbosch!
  • GRATIS advies van gazonkenners. GRATIS advies van gazonkenners.

Gardena 2-weg waterverdeler

Wil je twee Gardena accessoires aansluiten op één waterkraan? Dat is mogelijk met de Gardena 2-weg waterverdeler. Op de verdeler kunnen twee GARDENA besproeiingscomputers of watertimers worden aangesloten. De GARDENA 2-weg-waterverdeler is geschikt voor 26,5 mm (G3/4)-waterkraan met en 33,3 mm (G 1)-draad en 21 mm (G 1/2)-waterkraan met 26,5 mm (G 3/4)-draad. De uitgangen zijn individueel regelbaar en dus geschikt voor het geven van water in zones.

Gardena artikelnummer: 8193-20

Original Gardena System

De producten van Gardena kunnen op eenvoudige wijze met elkaar verbonden worden. Alle onderdelen passen op elkaar en zijn van het begin tot het einde waterdicht.

10 Items

Databestand

USP 1
Dubbele aansluiting op kraan
USP 2
Individueel regelbaar

Anderen kochten ook:

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf jouw review

Gardena Flexslang 1/2 inch 30m

Gardena Flexslang 1/2 inch 30 strekkende meter

De Gardena Flexslang is voorzien van de nieuwste technologie. De tuinslang grijpt net als tandwielen dankzij een aangebracht ribbelpatroon perfect in de slangstukken. Het zogenaamde Power Grip systeem zorgt voor een duurzame, waterdichte en betrouwbare verbinding.

Bijkomend voordeel is de verhoogde flexibiliteit van de tuinslang. Dit vereenvoudigd het op- en afrollen van de slang en voorkomt dat er knikken in de slang komen of dat deze in de knoop raakt.

De Gardena Flexslang 1/2 inch 30m is 30 meter lang en heeft de doorsnede van 1/2 inch oftewel 13 mm. De tuinslang kan een druk aan van 25 bar en je ontvangt maar liefst 20 jaar garantie op de tuinslang.

Schrijf jouw review