Adezz bij Gras en Groen

De kwaliteit en uitstraling van de producten van Adezz maken dit merk geliefd bij vele tuinbezitters. Door producten te ontwikkelen in diverse materialen zoals cortenstaal en polyester verfraaien ze elke tuin ongeacht de stijl of smaak.

Wilt u uw tuin stijlvol inrichten? Dan vindt u bij Adezz ongetwijfeld de plantenbak, tuinhaard of waterornament van uw keuze!

Bekijk hier het assortiment van Adezz!

Adezz • Gras en Groen Winkel

Over Adezz

Al ruim 30 jaar produceert het in Uden gevestigde Adezz producten voor de tuinbranche. Zij zijn gespecialiseerd in het maken van kwalitatief hoogwaardige producten voor een concurrende prijs. Vele hoveniersbedrijven en tuinarchitecten maken gebruik van het ruime assortiment om tuinen op een zeer fraaie wijze in te richten.

Voordelen van Adezz

  • Kwalitatieve producten
  • Ruime keuze in materialen en designs
  • Uit voorraad leverbaar
  • Snelle levering aan huis
  • Specialist in cortenstalen producten

Populaire categorieën van Adezz

Cortenstaal van Adezz

Adezz produceert producten voor de tuin in diverse materialen zoals de polyester plantenbakken. Toch kennen veel tuinbezitters en groenspecialisten Adezz van het cortenstaal dat zij voor veel elementen gebruiken. Het cortenstaal vormt een oxidelaag die het onderliggende metaal beschermd en krijgt de kenmerkende roestbruine kleur. 

Doordat het metaal geen behandeling nodig heeft is het een prijstechnisch interessant en geliefd product!

Bekijk het assortiment buiten plantenbakken!