100% natuurlijke BSi Somi Mierenpoeder 400 g

Met BSi Somi Mierenpoeder ben je snel van jouw mierenplaag binnenshuis en in de tuin af. Het snelwerkende mierenpoeder is vlot uitstrooibaar en vernietigt de hele kolonie. 

Voordelen van BSi Somi Mierenpoeder 400 g:

  • Tegen mieren, andere kruipende insecten en spinnen binnenshuis
  • Ook tegen mierennesten buitenshuis
  • Snelle werking en vernietigt de hele kolonie
  • Vlot uitstrooibaar dankzij handig strooisysteem

Gebruiksaanwijzing BSi Somi Mierenpoeder

BSi Somi Mierenpoeder heeft vooral een snelle en effectieve werking tegen mieren, kakkerlakken en spinnen. Het fijne poeder dringt makkelijk door in kleine spleetjes en gaatjes. Bij een mierennest zorgt het voor een diepe indringing in de ingang van het nest. Het mierenpoeder is vlot uitstrooibaar dankzij het handige strooisysteem

Werkzame stof: 0,051% deltamethrine 

Dosering BSi Somi Mierenpoeder 

Voor de behandeling van naden en kieren is de juiste dosis 20 gram per m2. Voor de behandeling buitenshuis van mierennesten in de tuin is de juiste dosis 2 gram van het mierenpoeder per nest.

Bestel- en bezorginformatie Gras en Groen

Gras en Groen heeft ervoor gekozen om de pakketten te verzenden via Post NL pakketservice. Dit is een betrouwbare partner gebleken. Mocht uw bestelling door de toenemende druk op de pakketdiensten vertraging oplopen dan vragen wij hiervoor uw begrip.

Bezorginformatie

Producten worden verzonden via de Post NL pakketservice met een Track & Trace code. U ontvangt hiervan bericht via de mail zodra uw bestelling is aangemaakt. Op de bestelling zijn de volgende regels van toepassing:

  • Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, volgende werkdag in huis
  • Post NL pakketpost met Track&Trace
  • Gratis verzending vanaf € 75,-