Verlengstuk kachelpijp RVS 1000 mm Ø 200 mm

Wilt u de rookafvoer van een tuinhaard op uw dak verhogen? Met het verlengstuk kachelpijp RVS 1000 mm Ø 200 mm heeft u deze mogelijkheid. Door de rookafvoer te verhogen ervaart u minder overlast door rook van uw tuinkachel.

Het verlengstuk kachelpijp van RVS met een doorsnede van 200mm sluit u eenvoudig aan op de dakdoorvoer. Bovenop plaatst u de regenkap om te voorkomen dat uw tuinkachel inregent. BAC1.1.200 van Adezz is geschikt voor het verlengen van RVS kachelpijpen met een doorsnede van 200 mm zoals de tuinhaard Stig.

Kenmerken verlengstuk kachelpijp RVS 1000 mm Ø 200 mm

Materiaal RVS
Lengte 100 cm
Dikte 1 mm
Doorsnede 200 mm
Gewicht 3 kg
Geschikt voor Tuinhaard Stig
Garantie 5 jaar

Bestel- en bezorginformatie FORNO

De producten van Forno worden via pallet transport bij u aangeboden. Het is dan ook belangrijk dat u aanwezig bent om de bestelling in ontvangst te nemen. Na het plaatsen van een bestelling ontvangt u van ons een mail met daarin de leverdatum.

Bezorginformatie Forno

Producten worden verzonden via pallet transport, hierop zijn de volgende regels van toepassing:

  • Voor 12:00 uur besteld, volgende werkdag bezorgd
  • Gratis thuisbezorgd in Nederland en België

Herroeping producten Forno

In het geval dat u het herroepingsrecht wilt uitoefenen bent u zelf verantwoordelijk voor het retourneren van de goederen bij de producent. De klant dient het product met alle daarbij geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijs mogelijk - in de originele staat en verpakking te retourneren, conform de verstrekte redelijke en duidelijke instructies.