BSi Elektrische muizenval met adapter

Muizen bestrijden met een muizenval? De elektrische muizenval van BSi met adapter doodt de muizen direct zonder verder leed. Muizen kunnen in en rond het huis behoorlijk voor overlast zorgen. Ze knagen aan uw spullen en laten overal hun uitwerpselen achter. Met de BSi muizenval op elektra bent u snel van de muizenplaag verlost!

Voordelen BSi Elektrische muizenval met adapter:

  • Dood onmiddellijk en voorkomt onnodig lijden
  • Muizenval geeft signaal wanneer er een muis gevangen is
  • Met adapter en werkt op netstroom
  • Deksel is afneembaar en eenvoudig te legen
  • Veilig in gebruik

100% veilig elektrische muizenval van BSi

BSi staat bekend om de veilige en gebruiksvriendelijke producten voor het bestrijden van tal van problemen in en rond het huis. De BSi elektrische muizenval is hier een duidelijk voorbeeld van. Muizen worden middels een schok in een afgesloten ruimte gedood na contact. Nadat de muizenval zijn werk heeft gedaan brand er een led-lampje om aan te geven dat de muis gevangen is. Zo hoeft u nooit onnodig de val te controleren.

De vangkamer van de BSi elektrische muizenval kan losgemaakt worden van het onderstel om deze te ledigen. Veilig en hygiënisch in gebruik!

BSI - De beste oplossing voor huis- en tuinproblemen. BSI is een belangrijke speler op het gebied van verzorgings- en bestrijdingsmiddelen in talrijke domeinen zoals: insecten- en ziektebestrijding, afweer dieren, bemesting, pet-care, vijver en zwembad.