Adezz Overlooppijp 22 x 55 mm

Met de Adezz overlooppijp 22 x 55 mm blijven uw planten langer in leven. Vindt u het lastig om uw planten op tijd water te geven? Met een overlooppijp creëert u een waterbuffer in de plantenbak om er zo voor te zorgen dat de planten in het water blijven staan. Het overtollige water stroomt vanzelf weg uit uw polyester plantenbak van Adezz.

De overlooppijp is niet bedoeld voor cortenstalen plantenbakken van Adezz!

Voordelen Adezz overlooppijp 22 x 55 mm

  • Eenvoudig te monteren
  • Creëert een waterbuffer in uw plantenbak
  • Een praktisch hulpmiddel om eenvoudig uw planten op tijd water te geven

Overlooppijp monteren

Heeft uw plantenbak van Adezz al een gat om het pijpje er in te draaien? Draai deze dan tot op de gewenste hoogte. Indien er nog geen gat in uw plantenbak zit dient u deze zelf te maken.

Over Adezz

Adezz is producent van hoogwaardige tuinproducten die een meerwaarde vormen in het tuinontwerp en de beleving van uw tuin. Een groot deel van het assortiment bestaat uit producten van cortenstaal, maar evengoed kunnen producten van polyester of aluminium gevormd worden. Adezz levert kwalitatief hoogwaardige producten op het gebied van plantenbakken, waterelementen, haarden en kantopsluiting.

Bestel- en bezorginformatie Adezz

De producten van Adezz worden via pallet transport bij u aangeboden. Het is dan ook belangrijk dat u aanwezig bent om de bestelling in ontvangst te nemen. Na het plaatsen van een bestelling ontvangt u van ons een mail met daarin de leverdatum.

Bezorginformatie Adezz

Producten worden verzonden via pallet transport, hierop zijn de volgende regels van toepassing:

  • Voor 12:00 uur besteld, volgende werkdag bezorgd
  • Gratis thuisbezorgd in Nederland en België

Herroeping producten Adezz

In het geval dat u het herroepingsrecht wilt uitoefenen bent u zelf verantwoordelijk voor het retourneren van de goederen bij de producent. De klant dient het product met alle daarbij geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijs mogelijk - in de originele staat en verpakking te retourneren, conform de verstrekte redelijke en duidelijke instructies.