Filteren
Sorteren op
Verfijn uw selectie
Hoogte
Merk
Productgroep

Hederahaag

Een hederahaag is een ideale oplossing voor een makkelijk te onderhouden en altijd groene haag in de tuin. Een kant-en-klaar hedera haag plaatst u in een handomdraai en zorgt direct voor privacy. Kiest u de zeer goed vorstbestendige hedera helix woerner hederahaag of voor een variant met een gemêleerd blad? Wij leveren hederahagen binnen 3 werkdagen bij u thuis!

21 producten
|

Hederahaag

Overweegt u een hederahaag om een wintergroene en onderhoudsvriendelijke haag te planten in uw tuin? Dan is het goed om wat meer te weten te komen over de mogelijkheden. Er zijn namelijk een aantal verschillende soorten als een kant en klare hederahaag verkrijgbaar. Wij vertellen u er graag meer over.

Voordelen hederahaag

 • Hedera is sterk en makkelijk te onderhouden
 • Een hederahaag is wintergroen en vorstbestendig
 • Een kant en klaar haag is makkelijk aan te planten
 • Kant en klare hedera hagen zorgen direct voor privacy

Kant en klaar haag hedera

Kent u de kant en klare hedera haag? Hederahagen worden vaak gevormd door klimop planten tegen een hekwerk omhoog te laten groeien. Plantenkwekerij Mobilane is op deze trend ingesprongen en heeft een hedera kant en klaar haag opgekweekt. 

Een kant en klaar haag met hedera bestaat uit een gegalvaniseerd hekwerk waarop een hederasoort groeit. De kant en klaar haag is, zoals de naam ook doet vermoeden, al volledig begroeid bij levering. 

De kluit van deze haag wordt opgekweekt in een mand van kokosvezels. Daardoor is de kant en klaar haag het hele jaar door aan te planten.

Kant en klare hederahaag soorten

Er zijn verschillende hederasoorten die als kant en klaar haag leverbaar zijn. De meest-verkochte variant is de Hedera helix Woerner. Van de verschillende hederahagen is dit de soort die het beste bestand is tegen ziekten en vorst. De kant-en-klaar haag Hedera Helix Woerner heeft een donkergroen blad met een lichte nerf.

In kunstgebieden kan het verstandig zijn om te kiezen voor Hedera Hibernica. Deze soort is beter bestand tegen de zilte zeelucht. Daarnaast zijn er nog andere soorten met een gemalleerd blad wat ook zijn voordeel kan hebben qua uitstraling.

Hagen6 • Gras en Groen Winkel

Hederahaag aanplanten

Het aanplanten van een kant en klare hederahaag is een eenvoudige klus voor de doe-het-zelver. Met een schep, een grondboor en een schoefmachine heeft u bovendien al voldoende gereedschap voor de montage.

 1. Graaf een sleuf voor de hagen
 2. Plaats de palen met een afstand van 125 cm
 3. Schroef de bevestigingsbeugels op de palen
 4. Bevestig de hederahaag aan de beugels

Lees uitgebreide instructies hederahaag planten

Hederakantenklaarhaagaanplanten • Gras en Groen Winkel

Hedera kant-en-klaar haag kopen

Hederahagen die voorradig zijn kunnen snel geleverd worden. U kunt de kant-en-klare hedera haag binnen 2-3 werkdagen al aanplanten in uw tuin. Nadat wij uw bestelling voor een kant-en-klaar haag hebben ontvangen wordt de levering in gang gezet. De kant-en-klaar haag wordt middels pallettransport bij u thuis geleverd.

Bezorging Mobilane hedera kant-en-klaar hagen

 • Voor 10:00 uur besteld, binnen drie werkdagen bezorgd
 • Pallet transport NL € 69,95 en BE € 89,95
 • Gratis bezorging vanaf € 1450,-