Graspluggen P5 72 st. van Sempergreen, geproduceerd conform FLL richtlijnen

Met Sempergreen Graspluggen kunt u een bestaand groendak een bijzondere uitstraling meegeven. De graspluggen groeien in een speciaal door Sempergreen ontwikkeld substraat en worden opgekweekt als plugplanten in een tray van 72 stuks. Pluggen kunnen in extensief daktuinsubstraat gepoot worden.

Voordelen van graspluggen:

  • Een bestaand groendak een bijzondere uitstraling meegeven
  • Zeer eenvoudige installatie
  • Geproduceerd conform FLL richtlijnen

Gebruiksaanwijzing Graspluggen P5 72 st.

De installatie van Sempergreen graspluggen is zeer eenvoudig. De graspluggen zijn toepasbaar tot maximaal 45 graden. Het minimale onderhoud is afhankelijk van de systeemopbouw (één tot drie keer per jaar bemesten).

Samenstelling Graspluggen P5 72 st.

De speciaal geselecteerde grassen zijn uitermate geschikt om toe te passen op daken en functioneren uitstekend onder diverse weersomstandigheden. Sempergreen graspluggen worden geproduceerd conform FLL richtlijnen.

Sempergreen - kweker in hart en nieren – is een organisatie die de kwaliteit van leven wil verbeteren door innovaties op het gebied van duurzaam bouwen en groen in de stad. Wereldwijd leveren zij kwaliteitsproducten voor groene daken, groene gevels en kant-en-klare bodembedekking. De ambitie als marktleider is om samen met onze klanten de wereld een stukje groener te maken.