Sedumpluggen P5 72 st. van Sempergreen

Met Sempergreen Sedumpluggen kunt u een bestaand groendak een specifieke kleur meegeven. De pluggen groeien in een speciaal door Sempergreen ontwikkeld substraat en worden opgekweekt in een tray van 72 stuks. Plugplanten kunnen in extensief daktuinsubstraat gepoot worden.

Voordelen van Sedumpluggen:

  • Een bestaand groendak een specifieke kleur meegeven
  • Zeer eenvoudige installatie
  • Geproduceerd conform FLL richtlijnen

Gebruiksaanwijzing Sedumpluggen P5 72 st.

De installatie van Sempergreen Sedumpluggen is zeer eenvoudig. De sedumpluggen zijn toepasbaar tot maximaal 45 graden. Het minimale onderhoud is afhankelijk van de systeemopbouw (één tot drie keer per jaar bemesten).

Samenstelling Sedumpluggen P5 72 st.

Het vetachtige plantje sedum is goed in staat om water in het blad op te slaan en kan daarom uitstekend functioneren onder diverse weersomstandigheden, zowel in droge als natte klimaten en warme en koude klimaten. Sedum is de ideale plant voor toepassing in een daktuin. Het is een langzaam groeiende plant. Hierdoor hoeft een groendak nooit gemaaid te worden. Daarnaast hebben de verschillende typen sedums een ruime bloeiperiode van april tot oktober. Sempergreen Sedumpluggen worden geproduceerd conform FLL richtlijnen.

Bestel- en bezorginformatie Sempergreen

De sedum- en groendak producten van Sempergreen worden via pallet transport bij u aangeboden. Het is dan ook belangrijk dat u aanwezig bent om de bestelling in ontvangst te nemen. Na het plaatsen van een bestelling nemen wij conbtact met u op om de levering in te plannen. Nadat de datum is vastegelegd ontvangt u van ons een mail met daarin de leverdatum. Door de toenemende drukte op de transportsector bedraagd de levertijd momenteel drie tot vijf werkdagen.

Bezorginformatie Sempergreen

Producten worden verzonden via pallet transport, hierop zijn de volgende regels van toepassing:

  • Voor 10:00 uur besteld, binnen 3-5 werkdagen bezorgd
  • Pallet transport NL € 69,95 & BE € 89,95