Kruidenpluggen P5 72 st. van Sempergreen

Sempergreen kruidenpluggen groeien in een speciaal door Sempergreen ontwikkeld substraat. De plantjes worden opgekweekt als plugplanten in een tray van 72 stuks. De kruidenpluggen kunnen in extensief daktuinsubstraat gepoot worden.

Voordelen van kruidenpluggen:

  • Een bestaand groendak een specifieke kruid of kleur meegeven
  • Zeer eenvoudige installatie
  • Geproduceerd conform FLL richtlijnen

Gebruiksaanwijzing Kruidenpluggen P5 72 st. 

De installatie van Sempergreen kruidenpluggen is zeer eenvoudig. De kruidenpluggen zijn toepasbaar tot maximaal 45 graden. Het minimale onderhoud is afhankelijk van de systeemopbouw (één tot drie keer per jaar bemesten).

Samenstelling Kruidenpluggen P5 72 st. 

Met Sempergreen kruidenpluggen kunt u een bestaand groendak een specifieke kruid of kleur meegeven. De speciaal geselecteerde kruiden zijn uitermate geschikt om toe te passen op daken en functioneren uitstekend onder diverse weersomstandigheden. Sempergreen kruidenpluggen worden geproduceerd conform FLL richtlijnen.

Bestel- en bezorginformatie Quickhedge

De hagen van Quickhedge worden op bestelling voor u uit het veld gehaald. Daarna worden deze via pallet transport bij u aangeboden. Het is dan ook belangrijk dat u aanwezig bent om de bestelling in ontvangst te nemen. Na het plaatsen van een bestelling ontvangt u van ons een mail met daarin de leverdatum.

Bezorginformatie Quickhedge

Producten worden verzonden via pallet transport, hierop zijn de volgende regels van toepassing:

  • Levering binnen 3 werkdagen mits voor 10:00 uur besteld
  • Pallet transport NL € 69,95
  • Pallet transport BE € 89,95