Ultrasoon ongedierte verjager

De ultrasone ongedierteverjager is de oplossing voor overlast van verschillende soorten ongedierte, zoals van (woel)muizen, ratten of mollen. Voor u het weet heeft u te maken met allerlei aangevreten spullen of molshopen in uw gazon.

Gras en Groen helpt u graag om dit ongedierte te verjagen door middel van ultrasone ongedierte verjagers met een geavanceerde Single Protect geluidstechnologie!

Voordelen ultrasoon verjagen

Ongediertebestrijding met ultrasoon geluid uit onze tuinapotheek bieden u de volgende voordelen:

 • Apparatuur met unieke geluidstechnologie
 • Ecologisch vriendelijke manier van bestrijden
 • Hygiënisch, eenvoudig te gebruiken en effectief
 • Veilig voor kinderen en huisdieren

Verfijn uw selectie

Prijs
Merk
Inhoud
ID Title price_including brand-name weight
530 Mole free 1250 39.95 ECOstyle 0.00
85 Mollen stop incl. adapter en snoer 48.94 BSi 0.50
531 Cat & Dog free 200 62.94 ECOstyle 0.00
88 Mollenverjager batterij 26.95 Vos Capelle 0.15
529 Mouse & Rat free 130 59.96 ECOstyle 0.00
528 Mouse & Rat free 80+30 64.95 ECOstyle 0.00
527 Mouse & Rat free 80 47.95 ECOstyle 0.00
526 Mouse & Rat free 30+30 36.95 ECOstyle 0.00
525 Mouse & Rat free 50 25.95 ECOstyle 0.00
87 BSI Solar mol mollenverjager 26.5 BSi 0.20
81 Mollen stop mollenverjager incl. batterij 36.95 BSi 0.05
89 Mollenverjager Solar 29.95 Vos Capelle 0.15

Ultrasone ongedierteverjager kopen

Wilt u ongedierte verjagen met geluid? Ultrasone ongedierteverjagers verstoren het natuurlijke gedrag en de communicatie van mollen, (woel)muizen en ratten.

Gras en Groen heeft diverse ultrasone ongedierte verjagers zoals:

 • Mollenverjager
 • Muizenverjager
 • Rattenverjager
 • Kattenverjager
 • Hondenverjager

Mollenverjager

Wilt u mollenverjagen? Ultrasone mollenverjagers zijn enorm effectief. Mollen zijn vrijwel blind en daardoor afhankelijk van hun geur en gehoor tijdens hun jacht naar voedsel. Ultrasone mollenverjagers irriteren het hyper gevoelige gehoor van mollen. De aanhoudende irritatie verjaagd de mollen uit uw tuin.

Ultrasone mollenverjager

U kunt bij Gras en Groen een mollenverjager kopen van BSi, ECOstyle of Nature, maar wat is nou de beste mollenverjager? Meest populair zijn deze mollen verjagers:

 • ECOstyle Mole Free
 • BSi mollenverjager met adapter

Deze mollenverjagers maken niet alleen veel geluid, de frequentie wisselt ook continu. Daardoor raakt de mol nooit gewend aan het ultrasone geluid tegen mollen.

Mollen verjagen

Mollen verjagen met geluid is niet lastig, maar de mollenverjager plaatsen komt niet zonder gebruiksaanwijzing. Wilt u mollen verjagen? Let dan bij het plaatsen van de mollenverjager op de volgende tips:

 • Arcering bepaalt de diepte voor de mollenverjager
 • Plaats de mollenverjager tussen woning en uitgang van de tuin
 • Blokkeer dus nooit de uitgang, maar jaag de mol weg
 • Verplaats de mollenverjager indien nodig
 • Geef de mol tijd om weg te trekken voor het aanhoudende geluid
 • Mollenverjager met zonnecellen heeft tijd nodig om op te laden

Muizenverjager

Wilt u met een muizenverjager overlast van muizen tegen gaan? Muizen kunnen veel schade veroorzaken en laten bovendien overal hun ontlasting achter. Tijd dus om actie te ondernemen! 

Muizenverjagers maken een hoog frequentie oftwel ultrasoon geluid wat muizen verjaagd. Ultrasone muizenverjagers geven continu dit signaal af, de één met een vaste interval en andere modellen wisselen deze frequentie. Dit laatste lijkt de beste optie doordat de muizen niet gewend raken aan dit geluid. 

Muizen verjagen

Plaats de muizenverjager in het stopcontact en laat dit continu aanstaan. Dit stopcontact hangt bij voorkeur hoog boven de grond zodat de geluidsgolven van de muizenverjager zich door de ruimte kunnen verspreiden.

Ultrasone muizenverjagers zullen de muizen verjagen binnen 14 dagen. Op de verpakking staat een aanduiding voor het oppervlak waarbinnen de muizen verjaagd worden. Plaats eventueel meerdere muizenverjagers voor een groter bereik en om muizen weg te houden uit spouwmuren en dakisolatie.

Ultrasoon ongediertebestrijding toepassen

Alle ultrasoon producten tegen ongedierte maken gebruik van de geavanceerde Single Protect geluidstechnologie om het ongedierte te verjagen. De laagfrequente geluidsgolven creëren een ondraaglijke omgeving voor mollen, ratten, (woel)muizen, honden of katten, waardoor ze het gebied vermijden. De geluidsfrequentie van elke verjager is aangepast op de diersoort. Elk dier heeft een ander bereik van geluidsfrequenties die ze kunnen waarnemen. 

Wanneer ongedierte bestrijden met ultrasoon?

Gras en Groen adviseert u om zo snel mogelijk in te grijpen als u merkt dat er ongedierte in de tuin aanwezig is. De ultrasone ongediertebestrijding uit ons assortiment werkt snel en effectief, waarbij de dieren niet gedood hoeven te worden. 

Ultrasoon ongedierteverjager bestellen bij Gras & Groen

Wilt u dus verzekerd zijn van professionele ultrasoon producten voor het bestrijden van ongedierte in uw tuin? Bestel dan nu uw natuurlijke ongediertebestrijding van de merken ECOstyle, BSi en Nature bij Gras en Groen online.

Oplossingen tegen andere tuinplagen

Heeft u een ongedierteverjager gevonden, maar nog andere tuinplagen? In onze tuinapotheek vindt u een breed assortiment aan 100% natuurlijke producten beschikbaar voor andere problemen in uw tuin: