Vuurschaal bakingtray - Forno Cosa 60 x 10 cm

De Forna Cosa bakingtray is een vuurschaal bakingtray gemaakt door Adezz. Deze bakingtray is speciaal gemaakt voor de cortenstaal vuurschalen Cosa om groente of vlees op te bakken. Deze vuurschalen zijn heerlijk om in de tuin te hebben, voor lekker lange avonden bij het vuur met vrienden of famlilie! Met de stoere en robuuste uitstraling is deze vuurschaal een aanwinst voor in uw tuin.

Voordelen Vuurschaal bakingtray cortenstaal 60 x 10 cm

  • compacte vuurschaal bakingtray
  • Stoere en robuuste uitstraling
  • Lange levensduur en garantie

Vuurschaal bakingtray van cortenstaal - Forno Cosa 60 x 10 cm

Adezz heeft een ruime keuze in modellen en formaten vuurschalen van cortenstaal. Iedere cortenstaal vuurschaal is vorstbestendig en kan dus het hele jaar door buiten staan. Met weinig onderhoud en een garantie van 5 jaar heeft u er jarenlang plezier van in uw tuin!

Gebruiksaanwijzing vuurschaal bakingtray cortenstaal 60 x 10 cm

  • Let erop dat u de bakingtray direct na levering uitpakt, zodat het eventuele vocht tussen de verpakking en het product niet opgesloten is.
  • Zorg ervoor dat u de bakingtray na gebruik van de vuurschaal haalt en goed schoonmaakt voor hergebruik. Pas wel op dat u lang genoeg wacht tot de bakingtray is afgekoeld.

Wilt u nog meer warme sfeer creëren in uw tuin? Kijk dan ook eens bij het brede assortiment aan cortenstaal bloembakken en haarden van Adezz.

Bestel- en bezorginformatie Adezz

De producten van Adezz worden via pallet transport bij u aangeboden. Het is dan ook belangrijk dat u aanwezig bent om de bestelling in ontvangst te nemen. Na het plaatsen van een bestelling ontvangt u van ons een mail met daarin de leverdatum.

Bezorginformatie Adezz

Producten worden verzonden via pallet transport, hierop zijn de volgende regels van toepassing:

  • Voor 12:00 uur besteld, volgende werkdag bezorgd
  • Levering in Nederland is altijd gratis verzending
  • Levering in België is altijd € 39,95