Filteren
Sorteren op
Verfijn uw selectie
Prijs
Lengte
Breedte
Hoogte
Vorm
Materiaal

Houtopslag

Bent u op zoek naar een stijlvolle oplossing voor de opslag van haardhout in de tuin? Met een houtopslag van cortenstaal of zwart gecoat staal heeft u deze oplossing gevonden.

23 producten
|

Houtopslag

De weersbestendige houtopslag voor buiten is erg stijlvol vormgegeven. De opslag van haardhout voegt daardoor sfeer toe aan uw tuin! Gras en Groen biedt u de keuze uit een ruim assortiment houtopslagen. U ontvangt 5 jaar garantie dankzij het hoogwaardig metaal!

Voordelen houtopslag van Gras en Groen

 • Hoogwaardige kwaliteit houtopslag met fraaie vormgeving
 • Ruime keuze uit verschillende materialen en modellen
 • Onderhoudsarm met 5 jaar garantie

Houtopslag kopen

Met de huidige energieprijzen is het verwarmen met een houtkachel weer erg aantrekkelijk. Dat zorgt er automatisch voor dat ook de houtopslag erg geliefd is. Waar haardhout voorheen vaak opgestapeld werd tegen de achterzijde van een schuurtje, zien we de houtopslag steeds vaker als een sfeervolle toevoeging aan de tuin. De fraai vormgegeven haardhout opslag mag op een zichtbare plek in de tuin, en dicht bij de woning, worden geplaatst. 

Let bij het kopen van de houtopslag op een aantal zaken. 

 • Zorg voor voldoende opslag capaciteit
 • Houtopslag met HR coating zorgt voor een moderne uitstraling
 • Houtopslag van cortenstaal zorgt voor een landelijke sfeer
 • Afgewerkt met hardhout heeft u ook direct een zitelement

Houtopslag buiten

Voor het drogen van haardhout in een houtopslag buiten in de tuin is het belangrijk rekenign te houden met regeninslag. De houtopslag is dicht aan de bovenzijde, maar toch kan deze het beste met de rug tegen de muur worden geplaatst. Zorg ervoor dat de opening van de houtopslag buiten altijd op het oosten is gericht.

Plaats de houtopslag buiten bovendien op een stabiele ondergrond. In de haardhout opslag kunt u afhankelijk van het model een halve tot een hele kuib haardhout kwijt. Een ondergrond van tegels of klinkers voorkomt dat de houtopslag de grond in wordt gedrukt.

Houtopslag bestellen bij Gras en Groen

Wilt u zo'n stijlvolle houtopslag bestellen bij Gras en Groen. Dan is het vast prettig om te weten hoe snel u kunt genieten van de kwalitatieve haardhout opslag voor buiten. Alle houtopslagen worden middels een pallettransport bij u thuis geleverd. Bestellingen die op werkdagen voor de middag worden geplaatst worden in de meeste gevallen al de volgende dag geleverd!

 • Altijd gratis levering in Nederland en België
 • Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Kenmerken haardhout opslag

Wij leveren u uitsluitend kwalitatieve stalen houtopslagen die sterk zijn en ook hun vorm behouden. Deze kenmerken krijgen zij door cortenstaal te gebruiken dat 3 mm dik is en omgezet. De stalen houtopslagen zijn voorzien van een speciale coating of gemaakt van cortenstaal.

 • Strakke en tijdloze vormgeving
 • De houtopslagen worden ongeroest geleverd
 • Binnen 3 maanden ontstaat de fraaie roestkleur
 • 5 jaar garantie

Stalen houtopslag met HR coating

De stalen houtopslag van Adezz is voorzien van een HR coating. De mooie zwart gecoate houtopslagen zorgen voor een moderne en strakke look. De coating dekt het staal volledig af waardoor deze geen last kan krijgen van roestvorming. Het staal is 3 mm dik uitgevoerd en omgezet waardoor deze voldoende stevig is om het gewicht van het haardhout te dragen.

Cortenstaal houtopslag

De cortenstaal houtopslag is gemaakt van een legering van metaalsoorten. Dankzij de samensmelting van ondermeer ijzer, koper, fosfor en chroom krijgt dit staal een bijzondere eigenschap. Bij contact met water en zuurstof ontstaat er een oxidehuid. De kenmerkende roestlaag sluit het metaal volledig af waardoor de cortenstaal houtopslag niet verder aangetast zal worden door roestvorming.

Tuinbank met houtopslag

Heeft u een terras overkapping of een knusse plek in de tuin waar u regelmatig geniet van een (haard-)vuurtje? Dan is de tuinbank met houtopslag wellicht een passende oplossing voor u!

Het gebruikte hardhout met duurzaamheidsklasse 2 heeft een warme uitstraling. Onder invloed van het weer zal dit gelijkmatig vergrijzen. U kunt dit naar wens behandelen met een transparante buitenbeits voor een langdurig behoud.