Filteren
Sorteren op
Verfijn uw selectie
Prijs
Lengte
Breedte
Hoogte
Vorm
Materiaal
Model

Hardhouten plantenbak

Bent u op zoek naar een stijlvolle hardhouten plantenbak voor in uw tuin? Gras en Groen biedt u een ruime keuze aan modellen en formaten plantenbakken van hardhout.

51 producten
|

Hardhouten plantenbak

De plantenbakken van Adezz zijn gemaakt van duurzaam hardhout en zijn verkrijgbaar in zowel vierkante als rechthoekige vorm. Een hardhouten plantenbak van Adezz is onderhoudsvriendelijk, waardoor u er jaren plezier van heeft in de tuin!

Voordelen hardhouten plantenbak

 • Plantenbakken van duurzaam hardhout met FSC-keurmerk
 • Onderhoudsarm met 5 jaar garantie
 • Ruime keuze van verschillende modellen en formaten

Hardhouten plantenbak kopen

Een hardhouten plantenbak van Adezz is een ware blikvanger in de tuin. Verkrijgbaar in verschillende modellen en formaten. Van een klein boompje tot het kweken van diverse kruiden; u kiest gemakkelijk de plantenbak die bij uw type beplanting past. En wat dacht u ervan om verschillende hardhouten bloembakken met elkaar te combineren voor een speels geheel.

U heeft keuze uit de modellen Valencia, Sevilla, Sevilla taps en het model Malaga. Deze modellen zijn verkrijgbaar in vierkante en rechthoekige vorm. Ook struikjes en kleine bomen kunnen dus prima wortelen in een hardhouten plantenbak van Adezz.

Kenmerk hardhouten plantenbakken

Wij leveren u uitsluitend kwalitatieve hardhouten plantenbakken die sterk zijn en ook hun vorm behouden. Plantenbakken gemaakt van duurzaam tropisch hout hebben geen behandeling meer nodig. Het ‘vergrijzen’ heeft geen invloed op de kwaliteit van de bloembakken.

 • Gemonteerd met RVS bevestigingsmaterialen
 • Een bodem bekleed met anti-worteldoek
 • Hardhout van duurzaamheidsklasse 2
 • Omgezette randen van 2 cm

Hardhouten plantenbak van Adezz

De hardhouten bloembakken worden gemaakt door het Nederlandse bedrijf Adezz. In de tuinbranche is het bedrijf leverancier van voornamelijk hoveniersbedrijven en grootgroenvoorzieners. Bij Gras en Groen maken onze tuinontwerpers en hoveniers dankbaar gebruik van de fraaie producten van Adezz. Bekijk ook andere producten in de categorie Tuininrichting of ga naar:

Hardhouten plantenbak in de tuin

Hardhouten plantenbakken van Adezz zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en formaten. Plantenbakken gemaakt van tropisch duurzaamheidsklasse 2 hardhout. Een fraaie plantenbak voor in uw tuin of op uw balkon.

Dankzij de natuurlijke uitstraling passen de hardhouten plantenbakken als snel in iedere type tuin of balkon. De hardhouten plantenbakken zijn onderhoudsarm, eenvoudig te reinigen en kan het gehele jaar door buiten blijven staan.

Houten plantenbak vullen en afwatering

De plantenbak van hardhoutis volledig dicht, maar niet geschikt als vijverbak. Voor een goede afwatering buiten is de plantenbak voorzien van gaatjes, zodat het water gemakkelijk weg kan lopen. Dankzij de onderstaande stappen kunt u op juiste wijze de plantenbak vullen:

 • Plaats de plantenbak op een vlakke ondergrond
 • Vul de onderste 10 cm met hydrokorrels of lavastenen
 • Vul de plantenbak met potgrond of substraat
 • Plant uw planten aan en bemest elke 3 maanden

Hardhouten plantenbakken bestellen

Wilt u een hardhouten bloembak van professionele kwaliteit voor in uw tuin of bij de entree van de voordeur? Of wilt u meerdere bloembakken met elkaar combineren voor een speels geheel? Bestel dan nu uw hardhouten bloembak(ken) online bij Gras en Groen Winkel.

 • Altijd gratis levering in Nederland en België
 • Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, volgende werkdag in huis