Filteren
Sorteren op
Verfijn uw selectie
Prijs
Lengte
Breedte
Hoogte
Materiaal
Productgroep
Model

Brievenbussen

Bent u op zoek naar een brievenbus die aansluit bij de uitstraling van uw woning? Brievenbussen van cortenstaal of aluminium zijn gemaakt van weervast materiaal waar u jarenlang plezier van heeft!

38 producten
|

Brievenbussen

Bij Gras en Groen bieden wij u de keuze uit een verschillende design brievenbussen. De metalen brievenbussen hebben een strakke vormgeving en kunnen in verschillende materialen en kleuren worden geleverd. 

Voordelen brievenbussen voor buiten

  • Duurzame materialen geschikt voor buiten
  • Ruime keuze uit verschillende modellen en kleuren
  • Hoogwaardige kwaliteit met 5 jaar garantie

Brievenbus kopen

Wilt u een brievenbus kopen die echt aansluit bij de alure van uw woning? Binnen het assortiment van Gras en Groen heeft u de keuze uit een aantal bijzondere designs. De moderne en strakke vormgeving past ongetwijfeld perfect bij uw woning.

Daarnaast kunt u de brievenbus die u koopt ook qua kleur laten aansluiten. Cortenstaal is een warme en sfeervol materiaal waardoor het vrijwel altijd opgaat in de omgeving. Heeft u specifieke kleur op het oog vanwege de combinatie met een hekwerk, gevel of gelegde sierbestrating? De aluminium brievenbussen kunnen geleverd worden in alle Ral-kleuren!

Pakketbrievenbus

In de huidige tijd met online aankopen die als pakket worden thuisbezorgd is er een nieuwe behoefte ontstaan. De klassieke brievenbus die groot genoeg is voor het ontvangen van post, het dagblad en reclamefolders raakt uit de tijd. De pakketbrievenbus is een waardig opvolger en is geschikt om de meest gangbare pakketten in ontvangst te nemen.

Middels een klep en kantelsysteem ligt uw bestelling in de pakketbrievenbus thuis op u te wachten. Middels een RVS cilinderslot kunt u bij thuiskomst direct uw bestelling uitpakken!

Brievenbussen voor buiten

Een belangrijke vereiste bij brievenbussen voor buiten is de weerbestendigheid. Niet alle materialen zijn geschikt om dag in dag uit buiten te staan. Cortenstaal en gepoedercoat aluminium zijn uitermate geschikt om buiten in de tuin te worden geplaats. Cortenstaal wordt door de roestlaag die het vormt beschermd tegen doorroesten. Poedercoating geeft dezelfde bescherming aan het aluminium.

Bekijk de cortenstalen brievenbussen

Bekijk de aluminium brievenbussen

Brievenbus monteren in de tuin

Voor een stevige montage van de brievenbus in de tuin is het belangrijk om deze te monteren op de bestrating. De brievenbussen worden geleverd met een voetplaat welke u monteert op een tuintegel of klinkers.

  1. Leg de bestrating op een vlak en gestabiliseerd zandbed
  2. Boor gaten met behulp van de daarvoor bestemde voetplaat
  3. Bevestig de voetplaat met bouten en pluggen
  4. Monteer de brievenbus op de voetplaat

Brievenbus bestellen bij Gras en Groen

Heeft u een brievenbus naar uw smaak gevonden en wilt u de brievenbus bestellen bij Gras en Groen. Dan informeren wij u graag hoe deze bij u wordt geleverd.

Voor alle cortenstalen brievenbussen en aluminium brievenbussen in de standaard RAL-kleuren gelden onderstaande verzendregels. Alleen de aluminium brievenbussen met afwijkende RAL-kleuren hebben 6 weken levertijd.

  • Altijd gratis levering in Nederland en België
  • Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, volgende werkdag in huis