Filteren
Sorteren op
Verfijn uw selectie
Categorie
Prijs
Lengte
Hoogte

Cortenstaal wand

Bent u op zoek naar een stijlvolle cortenstaal wand voor in uw tuin? Gras en groen biedt u ruime keuze uit verschillende formaten cortenstalen wanden. Door de typische roestbruine kleur zorgen de cortenstalen muurelementen voor een warme en natuurlijke uitstraling in uw tuin.

25 producten
|

Cortenstaal wand kopen

Een cortenstaal wand van Adezz is een ware blikvanger in de tuin. De muurelementen van roestkleurig staal zijn beschikbaar in diverse maten. Deze muren van cortenstaal zijn geschikt als tuinwand of tuinafscheiding, maar kunnen ook voor meerdere doeleinden gebruikt worden. U kiest gemakkelijk welk formaat muurelement er in uw type tuin past. En wat dacht u ervan om verschillende cortenstalen producten van Adezz met elkaar te combineren voor een speels geheel?

U heeft ruim keuze uit verschillende formaten muurelementen. De cortenstalen wanden zijn verkrijgbaar in 4 verschillende hoogtes en 5 verschillende breedte formaten. De roestvormende stalen tuinwanden zien er massief uit, maar hebben een holle constructie. Een groot voordeel daarvan is dat u gemakkelijk accessoires, zoals verlichting kan monteren. De wanden zijn voorzien van montage strips, waardoor ze simpel te plaatsen zijn.

Voordelen cortenstaal wand

Een cortenstaal wand van Adezz is van weervast en duurzaam materiaal, waardoor u er jaren plezier van heeft in de tuin!

  • Zeer sterk en duurzaam materiaal met 5 jaar garantie
  • Warme en natuurlijke uitstraling
  • Ruime keuze van verschillende modellen en formaten

Kenmerken cortenstalen wanden

Wij leveren u uitsluitend kwalitatieve cortenstalen muurelementen die sterk zijn en ook hun vorm behouden. Deze kenmerken krijgen zij door cortenstaal te gebruiken dat minimaal 2 mm dik is.

  • Hoogte maten: 60, 80, 100, 135 en 200 cm
  • Breedte maten 100, 150, 200, 300 en 400 cm
  • Muurelementen van 2 mm dik cortenstaal
  • Binnen 3 maanden ontstaat de fraaie roestlaag

Cortenstaal wand in de tuin

De bruinoranje roestkleur van de cortenstaal wand steekt prachtig af tegen het groen in uw tuin. De robuuste wanden zorgen voor een warm welkom voor uw gasten. Door de natuurlijke uitstraling passen de cortenstalen wanden als snel in ieder type tuin.

De cortenstaal wand wordt ongeroest geleverd, maar gelukkig is er niet veel nodig om het staal te laten roesten. Regenwater zal binnen 3 maanden voor een fraaie roestkleur zorgen. Wilt u dit proces versnellen? Met speciale roest versneller heeft uw muurelement binnen korte tijd de gewenste kleur. Het cortenstaal is onderhoudsvrij en kan het gehele jaar door buiten blijven staan!

De wanden van cortenstaal kunnen voor verschillende doeleinden ingezet worden. Het is mogelijk om de afscheiding met de buren geheel of gedeeltelijk vorm te geven, maar ze kunnen ook los in de tuin geplaatst worden om meer spanning te creëren in de tuin. De tuin kan gemakkelijk verdeeld worden worden en de lage wanden kunnen ook als bank gebruikt worden.

Cortenstaal muurelement bestellen

Wilt u dus een cortenstalen muurelement van professionele kwaliteit voor in uw tuin? Of wilt u meerdere wanden met elkaar combineren voor een speels geheel? Bestel dan nu uw cortenstaal muurelement online bij Gras en Groen Winkel.

  • Altijd gratis levering in Nederland en België
  • Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, volgende werkdag in huis