Showtuin vol tuininspiratie!

Bent u plannen aan het maken voor uw tuin en wilt u de producten die u heeft graag zien in het echt? Producten die wij in de showtuin laten zien zijn voorzien van een "Bekijk in showtuin" label. 

In de showtuin ziet u ondermeer:

  • Onze mooiste kunstgras soorten
  • Populaire kant-en-klaar hagen
  • Proefopstellingen met sedumdaken
  • Plantenbakken en elementen van cortenstaal
Tuininrichting7 • Gras en Groen Winkel

Showtuin Gras en Groen Winkel

Hedikhuizerweg 21
5222 BC 's-Hertogenbosch

Openingstijden showtuin Gras en Groen      
Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 13:00

Maak een afspraak met Gras en Groen!

Bekijk kunstgras in de buitenlucht

Kunstgras is online vaak erg lastig te omschrijven, niets voor niets is er een mogelijkheid om een stalendoos aan te vragen. Toch blijft ook dan vaak de vraag bestaan: hoe zou dat kunstgras er uit zien in het echt, als een gazon?

In de showtuin van Gras en Groen hebben wij modeltuinen met gazons van kunstgras. Dit zijn grote oppervlakken net zoals bij u thuis. Daarnaast zijn er kleinere veldjes waar alle soorten dicht bij elkaar liggen. Zo komt u gegarandeerd tot een optimaal vergelijk.

Vindt u daar het kunstgras van uw smaak? U kunt het direct laten afsnijden of wij zorgen voor de levering op het gewenste moment!

Showtuinkunstgras1 • Gras en Groen Winkel

Laat u adviseren over sedumdak

Groendaken en sedumdaken zijn ontzettend populair. De wil om te verduurzamen is groot, en vaak is er een subsidieregeling die het extra aantrekkelijk maakt.

Toch merken wij dat sedumdaken veel vragen oproepen.

  • Hoe ziet het sedumdak eruit?
  • Kan mijn dak het gewicht dragen?
  • En wat zijn de verschillende mogelijkheden.

Schrijf uw vragen, afmetingen van het dak en balken op en kom naar onze showtuin. Daar helpen wij u graag verder!

Showtuinsedum1 • Gras en Groen Winkel

Ervaar de privacy van kant-en-klaar hagen

Kant-en-klaar hagen zijn een prachtig product voor wie direct privacy wil creëren in de tuin. U hoeft niet te wachten tot de hagen volgroeid zijn, dat werk heeft de kweker al voor u verricht. En zo'n haag die staat in een handomdraai!

Bent u benieuwd naar de verschillende soorten en hoe dit systeem eruit ziet? Wij hebben de populairste soorten in de showtuin en leggen u graag uit hoe deze hagen aangeplant worden.

Er staan diverse hedera soorten, kardinaalsmuts, olijfwilg en Toscaanse jasmijn.

Kantenklaarhaag1 • Gras en Groen Winkel

Cortenstalen plantenbakken en elementen

Ter inrichting van de modeltuinen die onze hoveniers hebben gemaakt hebben wij op verschillende plaatsen cortenstaal verwerkt. Dit roestkleurige en sfeervolle materiaal is zeer geliefd bij onze webshop en hoveniersklanten.

Wij hebben helaas niet de ruimte om alle soorten te laten zien, maar u kunt wel een prima indruk krijgen van de kwaliteit en mogelijkheden. Wij hebben ook enkele polyester plantenbakken die u kunt bekijken.

Heeft u hulp nodig bij de installatie en het vullen met substraat en planten? Onze hoveniers nemen u deze werkzaamheden graag uit handen!

Showtuincortenstaal1 • Gras en Groen Winkel