Buitenkeuken SEARE HALO

De Seare halo van FORNO is een prachtige buitenkeuken met een minimalistisch en tijdloos design. Het is een warmtebron en buitenkeuken in een en ook wanneer je de Seare halo niet gebruikt is het een echte eye-catcher. De Seare halo is op hout gestookt. Het is hiermee de ideale cortenstaal barbecue voor in iedere tuin. 

De Seare halo heeft een speciaal ontworpen ring, met een diameter van 100,5 cm, die de warmte geleidelijk over het hele oppervlak verdeeld. Doordat de ring naar binnen afloopt, kan er geen vloeistof langs de bakplaat naar beneden lopen. Het hout is gemakkelijk op te slaan onder de Seare halo. Zo is het haardhout onderdeel van het prachtige design.

Voordelen buitenkeuken SEARE HALO 

 • Koken en warmtebron in één
 • Verschillende warmtezones
 • Onderhoudsvrije en duurzame materialen
 • Minimalistisch en warm design

Specificaties

Materiaal dikte Standaard 3 mm
Afmetingen L x B x H 100,5 x 100,5 x 100 cm
Materiaal Cortenstaal
Gewicht 145 kg
Garantie 5 jaar

Product info downloads

Buitenkeuken SEARE HALO

De Seare halo is onderdeel van de Seare collectie van FORNO. Een collectie die staat voor het samen brengen van mensen door samen te koken en echte gesprekken te voeren. Het gevoel van geborgenheid en warmte die van het vuur afkomt is een fantastische verbinder. De Seare collectie heeft zachte, warme en minimalistische vormen die een tijdloze uitstraling aan de producten geven. De materialen van de Seare collectie zijn zorgvuldig op deze principes uitgekozen. Zo zijn cortenstaal en bamboe duurzame, onderhoudsvriendelijke, natuurlijke en warme materialen. Die door de tijd heen alleen maar meer karakter krijgen. 

Belangrijke aandachtspunten

 • Na ontvangst direct uitpakken. zodat het eventuele vocht tussen het verpakkingsmateriaal en het product niet opgesloten zit. 
 • Na gebruik droog weg zetten of afdekken
 • Het is af te raden om cortenstaal binnen een straal van 2 km van de kustlijn te gebruiken.
 • Er kan roestwater van het product komen tijdens het roestproces

Eerste gebruik

 • Bij het eerste gebruik is het belangrijk om te beginnen met een klein vuur. Laat het vuur 25 minuten branden voordat je het vuur verder gaat opstoken. Na het eerste gebruik heeft de bakplaat zich 'gezet' en is deze procedure niet meer nodig.
 • Gebruik het liefste plantaardige olie met een hoge verbrandingsgraad. Zoals zonnebloemolie of arachideolie
 • Na 25-30 minuten bereikt de bakplaat een temperatuur van 275-300 graden.
 • Na 1 of 2 keer de bakplaat gebruikt te hebben, functioneert de bakplaat het beste. De olie is dan in de bakplaat getrokken. De ingetrokken olie beschermt ook tegen roesten wanneer de plaat niet in gebruik is.

Voor meer informatie en instructies zie bovenstaande PDF.

Bestel- en bezorginformatie FORNO

De producten van Forno worden via pallet transport bij u aangeboden. Het is dan ook belangrijk dat u aanwezig bent om de bestelling in ontvangst te nemen. Na het plaatsen van een bestelling ontvangt u van ons een mail met daarin de leverdatum.

Bezorginformatie Forno

Producten worden verzonden via pallet transport, hierop zijn de volgende regels van toepassing:

 • Voor 12:00 uur besteld, volgende werkdag bezorgd
 • Gratis thuisbezorgd in Nederland en België

Herroeping producten Forno

In het geval dat u het herroepingsrecht wilt uitoefenen bent u zelf verantwoordelijk voor het retourneren van de goederen bij de producent. De klant dient het product met alle daarbij geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijs mogelijk - in de originele staat en verpakking te retourneren, conform de verstrekte redelijke en duidelijke instructies.