Cortenstaal brievenbus - Nox 35 x 35 x 120 cm

De brievenbus Nox is een prachtig en opvallend object voor in de tuin. De compacte brievenbus Nox van Adezz heeft een warme en natuurlijke uitstraling door de roestbruine kleur. Deze mooie brievenbus is een stijlvolle en behulpzame toevoeging in uw tuin!

De brievenbus Nox van Adezz is 35 x 35 x 120 centimeter. De cortenstalen brievenbussen van Adezz hebben een warme en natuurlijke uitstraling door de roestbruine kleur. Deze ontstaat door een natuurlijk roestproces. De oxidelaag zorgt voor een fraaie kleur en beschermt het onderliggende metaal. 

Voordelen Cortenstaal brievenbus Nox 35 x 35 x 120 cm

 • Zeer sterk en slijtvast
 • Weervast en duurzaam materiaal
 • Eenvoudig te plaatsen
 • Warme en natuurlijke uitstraling
 • Onderhoudsarm met 5 jaar garantie 
 • Gratis thuisbezorgd

Specificaties

 
Materiaal dikte 1,5 mm
Afmetingen L xB x H 35 x 35 x 120 cm
Materiaal Cortenstaal
Gewicht 28 kg
Afwerking bovenzijde 350 x 350 mm
Afwerking onderzijde Dicht met 10 mm hoge blokjes
Garantie 5 jaar

Product info downloads

Brievenbus Nox van cortenstaal - 35 x 35 x 120 cm

Adezz heeft een ruime keuze in modellen en formaten brievenbussen van cortenstaal. De brievenbussen zijn te verkrijgen in verschillende maten. De cortenstalen brievenbussen zijn onderhoudsarm en heeft een mooie natuurlijke uitstraling.

De Nox brievenbus bezit over een briefpost opening aan de voorzijde. De post valt naar beneden waar een deurtje zit. Dit deurtje kan op slot gedaan worden en wordt geleverd met de bijbehorende sleutels.

De aardse roestbruine kleur zorgt voor een warme sfeer en is makkelijk te combineren met bijvoorbeeld de cortenstalen bloembakken van Adezz? Deze duurzame brievenbus kan tegen alle weersomstandigheden en u heeft er jaren plezier van in uw tuin!

Ook hebben we cijfers en letters in het cortenstaal. Deze kunt u op iedere gewenste plek op de brievenbus lijmen.

Gebruiksaanwijzing cortenstaal brievenbus 35 x 35 x 120 cm

 • Let erop dat u de brievenbus direct na levering uitpakt, zodat het eventuele vocht tussen de verpakking en het product niet opgesloten is.
 • De cortenstalen brievenbus dient geplaatst te worden op een stevige ondergrond.
 • Om het roest proces te versnellen is het mogelijk om roestversneller aan te brengen. dit versnelt het roestproces en geeft het cortenstaal een betere kleur.

Wilt u nog meer warme sfeer creëren in uw tuin? Kijk dan ook eens bij het brede assortiment aan cortenstaal tuinhaarden, vuurschalen en plantenbakken van Adezz.

Over Adezz

Adezz is producent van hoogwaardige tuinproducten die een meerwaarde vormen in het tuinontwerp en de beleving van uw tuin. Een groot deel van het assortiment bestaat uit producten van cortenstaal, maar evengoed kunnen producten van polyester of aluminium gevormd worden. Adezz levert kwalitatief hoogwaardige producten op het gebied van plantenbakken, waterelementen, haarden en kantopsluiting.

Bestel- en bezorginformatie Adezz

De producten van Adezz worden via pallet transport bij u aangeboden. Het is dan ook belangrijk dat u aanwezig bent om de bestelling in ontvangst te nemen. Na het plaatsen van een bestelling ontvangt u van ons een mail met daarin de leverdatum.

Bezorginformatie Adezz

Producten worden verzonden via pallet transport, hierop zijn de volgende regels van toepassing:

 • Voor 12:00 uur besteld, volgende werkdag bezorgd
 • Gratis thuisbezorgd in Nederland en België

Herroeping producten Adezz

In het geval dat u het herroepingsrecht wilt uitoefenen bent u zelf verantwoordelijk voor het retourneren van de goederen bij de producent. De klant dient het product met alle daarbij geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijs mogelijk - in de originele staat en verpakking te retourneren, conform de verstrekte redelijke en duidelijke instructies.