Cortenstaal houtopslag Logg - 80 x 40 x 180 cm

De cortenstaal houtopslag 80 x 40 x 180 cm is een prachtig opvallend object voor in de tuin. De houtopslag BHS heeft een mooie roestbruine kleur en heeft een warme en natuurlijke uitstraling. De cortenstaal houtopslag is functioneel voor het opslaan en drooghouden van uw brandhout. Deze mooie houtopslag is een stijlvolle toevoeging in uw tuin!

De roestbruine kleur van de mooie houtopslag ontstaat door een natuurlijk roestproces. De oxidelaag zorgt voor een fraaie kleur en beschermt het onderliggende metaal.

Voordelen cortenstaal houtopslag 80 x 40 x 180 cm

  • Weervast en duurzaam materiaal
  • Eenvoudig te plaatsen
  • Warme en natuurlijke uitstraling
  • Onderhoudsarm met 5 jaar garantie

Specificaties

 
Materiaal dikte Standaard 3 mm
Afmetingen L xB x H 80 x 40 x 180 cm
Materiaal Cortenstaal
Gewicht 59 kg
Afwerking bovenzijde Dicht
Afwerking onderzijde Dicht
Garantie 5 jaar

Houtopslag van cortenstaal - 80 x 40 x 180 cm

Adezz heeft een ruime keuze in modellen en formaten houtopslagen van cortenstaal en zwarte coating. De aardse roestbruine kleur zorgt voor een warme sfeer en is makkelijk te combineren met bijvoorbeeld de cortenstalen bloembakken van Adezz? Deze duurzame houtopslag kan tegen alle weersomstandigheden en u heeft er jaren plezier van in uw tuin!

Gebruiksaanwijzing cortenstaal houtopslag BHS 80 x 40 x 180 cm

  • Let erop dat u de houtopslag direct na levering uitpakt, zodat het eventuele vocht tussen de verpakking en het product niet opgesloten is.
  • De cortenstalen houtopslag dient geplaatst te worden op een stevige ondergrond.
  • Om het roest proces te versnellen is het mogelijk om roestversneller aan te brengen. dit versnelt het roestproces en geeft het cortenstaal een betere kleur.

Wilt u nog meer warme sfeer creëren in uw tuin? Kijk dan ook eens bij het brede assortiment aan cortenstaal tuinhaarden, vuurschalen en plantenbakken van Adezz.

Over Adezz

Adezz is producent van hoogwaardige tuinproducten die een meerwaarde vormen in het tuinontwerp en de beleving van uw tuin. Een groot deel van het assortiment bestaat uit producten van cortenstaal, maar evengoed kunnen producten van polyester of aluminium gevormd worden. Adezz levert kwalitatief hoogwaardige producten op het gebied van plantenbakken, waterelementen, haarden en kantopsluiting.

Bestel- en bezorginformatie Adezz

De producten van Adezz worden via pallet transport bij u aangeboden. Het is dan ook belangrijk dat u aanwezig bent om de bestelling in ontvangst te nemen. Na het plaatsen van een bestelling ontvangt u van ons een mail met daarin de leverdatum.

Bezorginformatie Adezz

Producten worden verzonden via pallet transport, hierop zijn de volgende regels van toepassing:

  • Voor 12:00 uur besteld, volgende werkdag bezorgd
  • Levering in Nederland is altijd gratis verzending
  • Levering in België is altijd € 39,95