Cortenstaal wand 150 x 15 x 200 cm

Een cortenstaal wand 150 x 15 x 200 cm kan gebruikt worden voor meerdere doeleinden. Het is mogelijk om een wand te gebruiken als afscheiding met de buren of om los element in de tuin. Cortenstaal wand 150 x 15 x 200 cm heeft een holle constructie en is makkelijk te plaatsen op een fundering dankzij de montagestrips. De wanden van cortenstaal, in de afmeting 150 x 15 x 200 cm heeft een warme en natuurlijke uitstraling. Dit muurelement gemaakt van cortenstaal is een stijlvolle aanwinst voor in uw tuin!

Voordelen cortenstaal wand 150 x 15 x 200 cm

  • Zeer sterk en duurzaam materiaal
  • Warme en natuurlijke uitstraling
  • Onderhoudsarm met 5 jaar garantie
  • Ruime keuze van verschillende modellen en formaten

Specificaties

 
Materiaal dikte Standaard 2 mm
Afmetingen L x B x H 150 x 15 x 200 cm
Materiaal Cortenstaal
Gewicht 119 kg
Garantie 5 jaar

Product info downloads

Adezz muurelement van cortenstaal 150 x 15 x 200 cm

Adezz heeft een ruime keuze in modellen en formaten muurelementen van cortenstaal. De hoogwaardige cortenstalen wanden zorgen voor een warme sfeer en wat dacht u ervan om deze te combineren met andere cortenstalen producten van Adezz? Deze duurzame muurelement kan tegen alle weersomstandigheden en u heeft er jaren plezier van in uw tuin!

Wilt u nog meer warme sfeer creëren in uw tuin? Kijk dan ook eens bij het brede assortiment aan tuinproducten van Adezz.

Over Adezz

Adezz is producent van hoogwaardige tuinproducten die een meerwaarde vormen in het tuinontwerp en de beleving van uw tuin. Een groot deel van het assortiment bestaat uit producten van cortenstaal, maar evengoed kunnen producten van polyester of aluminium gevormd worden. Adezz levert kwalitatief hoogwaardige producten op het gebied van plantenbakken, waterelementen, haarden en kantopsluiting.

Bestel- en bezorginformatie Adezz

De producten van Adezz worden via pallet transport bij u aangeboden. Het is dan ook belangrijk dat u aanwezig bent om de bestelling in ontvangst te nemen. Na het plaatsen van een bestelling ontvangt u van ons een mail met daarin de leverdatum.

Bezorginformatie Adezz

Producten worden verzonden via pallet transport, hierop zijn de volgende regels van toepassing:

  • Voor 12:00 uur besteld, volgende werkdag bezorgd
  • Gratis thuisbezorgd in Nederland en België

Herroeping producten Adezz

In het geval dat u het herroepingsrecht wilt uitoefenen bent u zelf verantwoordelijk voor het retourneren van de goederen bij de producent. De klant dient het product met alle daarbij geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijs mogelijk - in de originele staat en verpakking te retourneren, conform de verstrekte redelijke en duidelijke instructies.