DAMM werkblad bamboe

De buitenkeuken Damm is uit te breiden met verschillende werkbladen. Er zijn 3 soorten werkbladen; houten, bamboe of RVS werkbladen. Het Damm werkblad bamboe is een duurzaam alternatief en ziet er prachtig uit. Je kunt verschillende werkbladen kiezen of twee dezelfde voor jouw eigen unieke Damm buitenkeuken. De werkbladen kunnen aan de zijkant van de Damm bevestigd worden. Op de houten en bamboe varianten zitten ook nog haakjes om kookgereedschap aan op te hangen. 

Met de werkbladen kun je jouw Damm buitenkeuken dus helemaal personaliseren. De werbladen maken de Damm in een keer een mooie en praktische haard met extra werkruimte.

Voordelen DAMM werkblad bamboe

  • Bamboe zet van nature nauwelijks uit 
  • Duurzaam alternatief
  • Extra werkruimte 
  • Te combineren met andere werkbladen

Specificaties

Afmetingen L x B x H 40 x 50 x 13 cm
Materiaal Cortenstaal en bamboe
Gewicht 8 kg
Garantie 5 jaar

Product info downloads

Buitenkeuken DAMM

De buitenkeuken DAMM is een buitenkeuken en haard in één. De haard is een heerlijke warmtebron op koudere dagen en de massieve bovenplaat is uitermate geschikt voor contactgrillen en om pannen en ketels warm te houden. De Damm is ook nog uit te breiden met werkbladen, zo kun je de Damm buitenkeuken helemaal personaliseren. Voor het materiaal is er voor cortenstaal gekozen. Na verloop van tijd kleurt deze dan ook prachtig oranjebruin.

Met zijn retro design en multifunctionele mogelijkheden is het een echte eyecatcher en toevoeging aan ieder terras. Ook is de Damm makkelijk in onderhoud. Met een spatel schraap je de bakplaat schoon. Nog even met een vochtig doekje er over heen en de bakplaat is klaar voor volgend gebruik. Erg makkelijk in onderhoud dus!

Belangrijke aandachtspunten DAMM werkblad bamboe

  • Na ontvangst direct uitpakken. zodat het eventuele vocht tussen het verpakkingsmateriaal en het product niet opgesloten zit. 
  • Zonder onderhoud heeft het bamboe een natuurlijke vergrijzing door UV-straling
  • Om een donkere kleur te behouden is onderhoud direct na het plaatsen noodzakelijk
  • Het werkblad is niet bedoeld om direct voeding op te bereidein. Gebruik altijd een extra snijplank.

Voor meer informatie en instructies zie bovenstaande PDF. 

Bestel- en bezorginformatie FORNO

De producten van Forno worden via pallet transport bij u aangeboden. Het is dan ook belangrijk dat u aanwezig bent om de bestelling in ontvangst te nemen. Na het plaatsen van een bestelling ontvangt u van ons een mail met daarin de leverdatum.

Bezorginformatie Forno

Producten worden verzonden via pallet transport, hierop zijn de volgende regels van toepassing:

  • Voor 12:00 uur besteld, volgende werkdag bezorgd
  • Gratis thuisbezorgd in Nederland en België

Herroeping producten Forno

In het geval dat u het herroepingsrecht wilt uitoefenen bent u zelf verantwoordelijk voor het retourneren van de goederen bij de producent. De klant dient het product met alle daarbij geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijs mogelijk - in de originele staat en verpakking te retourneren, conform de verstrekte redelijke en duidelijke instructies.