HR coating houtopslag Logg - 200 x 40 x 43 cm

De zwart gecoate houtopslag 200 x 40 x 43 cm is een prachtig opvallend object voor in de tuin. De houtopslag BHG2H heeft een mooie zwarte kleur en heeft een moderne en strakke uitstraling. De zwart gecoate houtopslag is functioneel voor het opslaan en drooghouden van uw brandhout. Deze mooie houtopslag is een stijlvolle toevoeging in uw tuin!

De zitting is afgewerkt met thermisch behandeld essen. Thermisch essen is een milieuvriendelijk alternatief voor tropisch hardhout. Planken van thermo essen hardhout zijn natuurlijk, onderhoudsvrij en duurzaam (duurzaamheidsklasse 1 volgens de Europese norm EN 350-2).

Voordelen HR coating houtopslag 200 x 40 x 43 cm

  • Weervast en duurzaam materiaal
  • Eenvoudig te plaatsen
  • Moderne en strakke uitstraling
  • Onderhoudsarm met 5 jaar garantie

Specificaties

 
Materiaal dikte Standaard 3 mm
Afmetingen L xB x H 200 x 40 x 43 cm
Materiaal HR coating
Gewicht 71 kg
Afwerking bovenzijde Dicht
Afwerking onderzijde Dicht
Garantie 5 jaar

Houtopslag van HR coating - 200 x 40 x 43 cm

Adezz heeft een ruime keuze in modellen en formaten houtopslagen van cortenstaal en zwarte coating. De zwarte gecoate kleur zorgt voor een moderne sfeer en is makkelijk te combineren met bijvoorbeeld de polyester bloembakken van Adezz? Deze duurzame houtopslag kan tegen alle weersomstandigheden en u heeft er jaren plezier van in uw tuin!

Gebruiksaanwijzing HR coating houtopslag BHG2H 200 x 40 x 43 cm

  • Let erop dat u de houtopslag direct na levering uitpakt, zodat het eventuele vocht tussen de verpakking en het product niet opgesloten is.
  • De zwart gecoate houtopslag dient geplaatst te worden op een stevige ondergrond.

Wilt u nog meer warme sfeer creëren in uw tuin? Kijk dan ook eens bij het brede assortiment aan cortenstaal tuinhaarden, vuurschalen en plantenbakken van Adezz.

Over Adezz

Adezz is producent van hoogwaardige tuinproducten die een meerwaarde vormen in het tuinontwerp en de beleving van uw tuin. Een groot deel van het assortiment bestaat uit producten van cortenstaal, maar evengoed kunnen producten van polyester of aluminium gevormd worden. Adezz levert kwalitatief hoogwaardige producten op het gebied van plantenbakken, waterelementen, haarden en kantopsluiting.

Bestel- en bezorginformatie Adezz

De producten van Adezz worden via pallet transport bij u aangeboden. Het is dan ook belangrijk dat u aanwezig bent om de bestelling in ontvangst te nemen. Na het plaatsen van een bestelling ontvangt u van ons een mail met daarin de leverdatum.

Bezorginformatie Adezz

Producten worden verzonden via pallet transport, hierop zijn de volgende regels van toepassing:

  • Voor 12:00 uur besteld, volgende werkdag bezorgd
  • Levering in Nederland is altijd gratis verzending
  • Levering in België is altijd € 39,95