RVS huisnummer 7 - 68 x 5 x 120 mm

Huisnummer 7 van Adezz heeft een strakke uitstraling door de RVS kleur. 

Huisnummers 0-9 en letters ABCD zijn verkrijgbaar in RVS. Deze eyecatchers zijn een mooie toevoeging aan uw huis! Goed te combineren met de aluminium brievenbus.

Voordelen RVS huisnummers en letters

  • Zeer sterk en slijtvast
  • Weervast en duurzaam materiaal
  • Eenvoudig te plaatsen
  • Strakke uitstraling
  • Onderhoudsarm met 5 jaar garantie

Specificaties

 
Afmetingen L xB x H 68 x 5 x 120 mm
Materiaal RVS
Gewicht 1 kg
Garantie 5 jaar

Huisnummers en toegevoegde letters van RVS

Adezz heeft een ruime keuze in RVS huisnummers en letters. De RVS kleur zorgt voor een strakke look en is makkelijk te combineren met bijvoorbeeld de aluminium bloembakken van Adezz? Deze duurzame huisnummers en toegevoegde letters kan tegen alle weersomstandigheden en u heeft er jaren plezier van in uw tuin!

Gebruiksaanwijzing RVS huisnummers en toegevoegde letters

  • Let erop dat u de huisnummers en letters direct na levering uitpakt, zodat het eventuele vocht tussen de verpakking en het product niet opgesloten is.

Over Adezz

Adezz is producent van hoogwaardige tuinproducten die een meerwaarde vormen in het tuinontwerp en de beleving van uw tuin. Een groot deel van het assortiment bestaat uit producten van cortenstaal, maar evengoed kunnen producten van polyester of aluminium gevormd worden. Adezz levert kwalitatief hoogwaardige producten op het gebied van plantenbakken, waterelementen, haarden en kantopsluiting.

Bestel- en bezorginformatie Adezz

De producten van Adezz worden via pallet transport bij u aangeboden. Het is dan ook belangrijk dat u aanwezig bent om de bestelling in ontvangst te nemen. Na het plaatsen van een bestelling ontvangt u van ons een mail met daarin de leverdatum.

Bezorginformatie Adezz

Producten worden verzonden via pallet transport, hierop zijn de volgende regels van toepassing:

  • Voor 12:00 uur besteld, volgende werkdag bezorgd
  • Gratis thuisbezorgd in Nederland en België

Herroeping producten Adezz

In het geval dat u het herroepingsrecht wilt uitoefenen bent u zelf verantwoordelijk voor het retourneren van de goederen bij de producent. De klant dient het product met alle daarbij geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijs mogelijk - in de originele staat en verpakking te retourneren, conform de verstrekte redelijke en duidelijke instructies.