Sokkel met zitting van cortenstaal 150 x 40 x 43 cm

De cortenstaal sokkel met zitting 150 x 40 x 43 cm is de perfecte oplossing voor een zitelement in de tuin. Gemaakt van onverwoestbaar cortenstaal (Corten-A) met een hardhouten zitting van duurzaamheidsklasse 2. Zeer onderhoudsvriendelijk met een warme en natuurlijke uitstraling. Deze cortenstaal sokkel met zitting is een stijlvolle aanwinst in uw tuin of bij de entree van de voordeur.

Voordelen cortenstaal sokkel met zitting 150 x 40 x 43 cm

  • Gemaakt van cortenstaal type A
  • Zitting van hardhout duurzaamheidsklasse 2
  • Zeer onderhoudsvriendelijk
  • Warme en natuurlijke uitstraling
  • 5 jaar productgarantie

Adezz sokkel met zitting van cortenstaal 150 x 40 x 43 cm

Adezz heeft een ruime keuze in formaten sokkels van cortenstaal. De hoogwaardige cortenstalen sokkels met zitting zorgen voor een warme sfeer en wat dacht u ervan om deze te combineren met andere cortenstalen producten van Adezz? Deze duurzame sokkel kan tegen alle weersomstandigheden en u heeft er jaren plezier van in uw tuin!

Wilt u nog meer warme sfeer creëren in uw tuin? Kijk dan ook eens bij het brede assortiment aan tuinproducten van Adezz.

Over Adezz

Adezz is producent van hoogwaardige tuinproducten die een meerwaarde vormen in het tuinontwerp en de beleving van uw tuin. Een groot deel van het assortiment bestaat uit producten van cortenstaal, maar evengoed kunnen producten van polyester of aluminium gevormd worden. Adezz levert kwalitatief hoogwaardige producten op het gebied van plantenbakken, waterelementen, haarden en kantopsluiting.

Bestel- en bezorginformatie Adezz

De producten van Adezz worden via pallet transport bij u aangeboden. Het is dan ook belangrijk dat u aanwezig bent om de bestelling in ontvangst te nemen. Na het plaatsen van een bestelling ontvangt u van ons een mail met daarin de leverdatum.

Bezorginformatie Adezz

Producten worden verzonden via pallet transport, hierop zijn de volgende regels van toepassing:

  • Voor 12:00 uur besteld, volgende werkdag bezorgd
  • Levering in Nederland is altijd gratis verzending
  • Levering in België is altijd € 39,95