Station DOME large

De stations van Dome bieden extra werkruimte en opslag. Het is de basis voor een fantastische buitenkeuken. De station Dome large heeft ook een kleinere variant, de Station Dome small. In de Station Dome large is meer dan genoeg ruimte om hout en kookgereedschap in op te slaan. In combinatie met de pizza oven Dome creëer je een volledige buitenkeuken. Maar ook als los element is het een ware eyecatcher.

Voordelen station DOME large

  • Traditionele en robuuste uitstraling
  • Opbergruimte voor hout en kookgereedschap
  • Extra werkruimte
  • Duurzame en gebruiksvriendelijke materialen

Specificaties

Materiaal dikte Standaard 3 mm
Afmetingen L x B x H 199 x 83,5 x  75 cm
Materiaal Cortenstaal
Gewicht 137 kg
Garantie 5 jaar

Product info downloads

Pizza oven DOME

De Station Dome large is gemaakt als basis voor de pizza oven Dome. De pizza oven Dome is een ronde cortenstaal oven die op hout gestookt wordt. In combinatie met de station Dome large ontstaat er een prachtige buitenkeuken voor in iedere tuin.

Belangrijke aandachtspunten Station DOME large

  • Na ontvangst direct uitpakken. zodat het eventuele vocht tussen het verpakkingsmateriaal en het product niet opgesloten zit. 
  • Het is af te raden om cortenstaal binnen een straal van 2 km van de kustlijn te gebruiken.

Voor meer informatie en instructies zie bovenstaande PDF.

Bestel- en bezorginformatie FORNO

De producten van Forno worden via pallet transport bij u aangeboden. Het is dan ook belangrijk dat u aanwezig bent om de bestelling in ontvangst te nemen. Na het plaatsen van een bestelling ontvangt u van ons een mail met daarin de leverdatum.

Bezorginformatie Forno

Producten worden verzonden via pallet transport, hierop zijn de volgende regels van toepassing:

  • Voor 12:00 uur besteld, volgende werkdag bezorgd
  • Gratis thuisbezorgd in Nederland en België

Herroeping producten Forno

In het geval dat u het herroepingsrecht wilt uitoefenen bent u zelf verantwoordelijk voor het retourneren van de goederen bij de producent. De klant dient het product met alle daarbij geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijs mogelijk - in de originele staat en verpakking te retourneren, conform de verstrekte redelijke en duidelijke instructies.