Cortenstaal houtopslag - 120 x 40 x 43 cm

De cortenstaal houtopslag 120 x 40 x 43 cm is een prachtig opvallend object voor in de tuin. De houtopslag BHS2.2H heeft een mooie roestbruine kleur en heeft een warme en natuurlijke uitstraling. De cortenstaal houtopslag is functioneel voor het opslaan en drooghouden van uw brandhout. Deze mooie houtopslag is een stijlvolle toevoeging in uw tuin!

De roestbruine kleur van de mooie houtopslag ontstaat door een natuurlijk roestproces. De oxidelaag zorgt voor een fraaie kleur en beschermt het onderliggende metaal.

De zitting is afgewerkt met thermisch behandeld essen. Thermisch essen is een milieuvriendelijk alternatief voor tropisch hardhout. Planken van thermo essen hardhout zijn natuurlijk, onderhoudsvrij en duurzaam (duurzaamheidsklasse 1 volgens de Europese norm EN 350-2).

Voordelen cortenstaal houtopslag 120 x 40 x 43 cm

  • Weervast en duurzaam materiaal
  • Eenvoudig te plaatsen
  • Warme en natuurlijke uitstraling
  • Onderhoudsarm met 5 jaar garantie

Specificaties

 
Materiaal dikte Standaard 3 mm
Afmetingen L xB x H 120 x 40 x 43 cm
Materiaal Cortenstaal
Gewicht 46 kg
Afwerking bovenzijde Dicht
Afwerking onderzijde Dicht
Garantie 5 jaar

Houtopslag van cortenstaal - 120 x 40 x 43 cm

Forno heeft een ruime keuze in modellen en formaten houtopslagen van cortenstaal en zwarte coating. De aardse roestbruine kleur zorgt voor een warme sfeer en is makkelijk te combineren met bijvoorbeeld de cortenstalen bloembakken van Forno? Deze duurzame houtopslag kan tegen alle weersomstandigheden en u heeft er jaren plezier van in uw tuin!

Gebruiksaanwijzing cortenstaal houtopslag BHS2.2H 120 x 40 x 43 cm

  • Let erop dat u de houtopslag direct na levering uitpakt, zodat het eventuele vocht tussen de verpakking en het product niet opgesloten is.
  • De cortenstalen houtopslag dient geplaatst te worden op een stevige ondergrond.
  • Om het roest proces te versnellen is het mogelijk om roestversneller aan te brengen. dit versnelt het roestproces en geeft het cortenstaal een betere kleur.

Wilt u nog meer warme sfeer creëren in uw tuin? Kijk dan ook eens bij het brede assortiment aan cortenstaal tuinhaarden, vuurschalen en plantenbakken van Forno.

Over Forno

Forno is producent van hoogwaardige tuinproducten die een meerwaarde vormen in het tuinontwerp en de beleving van uw tuin. Een groot deel van het assortiment bestaat uit producten van cortenstaal, maar evengoed kunnen producten van polyester of aluminium gevormd worden. Forno levert kwalitatief hoogwaardige producten op het gebied van plantenbakken, waterelementen, haarden en kantopsluiting.

Bestel- en bezorginformatie FORNO

De producten van Forno worden via pallet transport bij u aangeboden. Het is dan ook belangrijk dat u aanwezig bent om de bestelling in ontvangst te nemen. Na het plaatsen van een bestelling ontvangt u van ons een mail met daarin de leverdatum.

Bezorginformatie Forno

Producten worden verzonden via pallet transport, hierop zijn de volgende regels van toepassing:

  • Voor 12:00 uur besteld, volgende werkdag bezorgd
  • Gratis thuisbezorgd in Nederland en België

Herroeping producten Forno

In het geval dat u het herroepingsrecht wilt uitoefenen bent u zelf verantwoordelijk voor het retourneren van de goederen bij de producent. De klant dient het product met alle daarbij geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijs mogelijk - in de originele staat en verpakking te retourneren, conform de verstrekte redelijke en duidelijke instructies.