Cortenstaal huisnummers 2 - 73 x 5 x 120 mm

Huisnummer 2 van Adezz heeft een warme en natuurlijke uitstraling door de roestbruine kleur. Deze ontstaat door een natuurlijk roestproces. De oxidelaag zorgt voor een fraaie kleur en beschermt het onderliggende metaal.

Huisnummers 0-9 en letters ABCD zijn verkrijgbaar in deze prachtige kleur. Deze eyecatchers zijn een mooie toevoeging aan uw huis!

Voordelen Cortenstaal huisnummers en letters

  • Zeer sterk en slijtvast
  • Weervast en duurzaam materiaal
  • Eenvoudig te plaatsen
  • Warme en natuurlijke uitstraling
  • Onderhoudsarm met 5 jaar garantie

Specificaties

 
Afmetingen L xB x H 73 x 5 x 120 mm
Materiaal Cortenstaal
Gewicht 1 kg
Garantie 5 jaar

Huisnummers en toegevoegde letters van cortenstaal

Adezz heeft een ruime keuze in cortenstalen huisnummers en letters. De aardse roestbruine kleur zorgt voor een warme sfeer en is makkelijk te combineren met bijvoorbeeld de cortenstalen bloembakken van Adezz? Deze duurzame huisnummers en toegevoegde letters kan tegen alle weersomstandigheden en u heeft er jaren plezier van in uw tuin!

Gebruiksaanwijzing cortenstaal huisnummers en toegevoegde letters

  • Let erop dat u de huisnummers en letters direct na levering uitpakt, zodat het eventuele vocht tussen de verpakking en het product niet opgesloten is.
  • Om het roest proces te versnellen is het mogelijk om roestversneller aan te brengen. dit versnelt het roestproces en geeft het cortenstaal een betere kleur.

Over Adezz

Adezz is producent van hoogwaardige tuinproducten die een meerwaarde vormen in het tuinontwerp en de beleving van uw tuin. Een groot deel van het assortiment bestaat uit producten van cortenstaal, maar evengoed kunnen producten van polyester of aluminium gevormd worden. Adezz levert kwalitatief hoogwaardige producten op het gebied van plantenbakken, waterelementen, haarden en kantopsluiting.

Bestel- en bezorginformatie Adezz

De producten van Adezz worden via pallet transport bij u aangeboden. Het is dan ook belangrijk dat u aanwezig bent om de bestelling in ontvangst te nemen. Na het plaatsen van een bestelling ontvangt u van ons een mail met daarin de leverdatum.

Bezorginformatie Adezz

Producten worden verzonden via pallet transport, hierop zijn de volgende regels van toepassing:

  • Voor 12:00 uur besteld, volgende werkdag bezorgd
  • Gratis thuisbezorgd in Nederland en België

Herroeping producten Adezz

In het geval dat u het herroepingsrecht wilt uitoefenen bent u zelf verantwoordelijk voor het retourneren van de goederen bij de producent. De klant dient het product met alle daarbij geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijs mogelijk - in de originele staat en verpakking te retourneren, conform de verstrekte redelijke en duidelijke instructies.